Gavedonationer fra den tyske Agro Action Welthungerhilfe

Gavedonationer fra den tyske Agro Action Welthungerhilfe – Overskrift
Filter


Gavedonationer fra den tyske Agro Action Welthungerhilfe

Giv en smule glæde!

Du kan give dobbelt glæde med en gavedonation: Glæd dem, du holder af, med et personlig lykønskningskort, origami, du selv har lavet, og støt samtidig den tyske Agro Action Welthungerhilfes verdensomspændende arbejde.

Sådan fungerer det!

Ordre Bestil donationsgaven som ethvert andet produkt i shoppen – du har selvfølgelig adgang til alle de sædvanlige betalingsmetoder. Du har desuden mulighed for at bestille en donationskvittering for din donationsgaves pris i indkøbskurven.

Levering Du får din donationspakke lige så hurtigt, som du plejer. Pakken indeholder et lykønskningskort med kuvert, en side med origamipapir, et stykke gavebånd, et til og fra-kort og foldeanvisninger.

Nu afhænger alt af dine færdigheder og din kreativitet! Du kan gå i gang med at lave gaven, så snart du har modtaget pakken. Fold origamien, så den kan lægges ved gaven, der pyntes med båndet og til og fra-kortet. Du kan også give origamien sammen med til og fra-kortet som enkel gave eller overlade den japanske papirfoldekunst til den person, du vil give en gave. Husk at vedlægge foldeanvisningerne! I øvrigt: Hver origami har en særlig sværhedsgrad fra det helt nemme over middelsvært til vanskeligt, alt afhængigt af det valgte motiv.

Stor effekt

Det er ikke kun familie, venner og bekendte, som vil elske denne originale gave, men de mennesker, der har brug for direkte hjælp, er særligt taknemmelige. Den tyske Agro Action Welthungerhilfe lover, at din donation kommer derhen, hvor der er mest brug for den. Derfor repræsenterer origamifigurerne symbolsk din donations store effekt: Børn lærer at læse og skrive, familier kan skaffe mad til deres børn, og de får alle rent drikkevand.

Så fortsæt, fold og giv!

Du kan naturligvis også donere direkte via formularen til online donation fra den tyske Agro Action Welthungerhilfe.

Anbefalinger til dig