• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

gubi

Gubi er en dansk designvirksomhed dedikeret til produktion af møbler og belysning. Gubis hovedkvarter og showroom ligger i København. Gubi blev grundlagt i 1967 af Lisbeth og Gubi Olsen.


Oplev alle kollektioner og serier fra Gubi

Gubi er en dansk designvirksomhed dedikeret til produktion af møbler og belysning. Gubis hovedkvarter og showroom ligger i København. Gubi blev grundlagt i 1967 af Lisbeth og Gubi Olsen. Virksomheden har været familieejet lige siden. I 2001 overtog Jacob Gubi Olsen ledelsen af Gubi.

Den multi-prisvindende Gubi Chair banede vejen for, at den danske virksomhed med succes kunne etablere sin egen kollektion af møbler og belysning. I mellemtiden har Gubi været involveret i mange projekter og designet af adskillige bygninger.

Producentens eksklusive kollektioner er påvirket af designere fra hele verden. Inspireret af glemte designstykker fra 30'erne, 40'erne, 50'erne, 60'erne og 70'erne, fortæller hvert produkt sin egen ekstraordinære historie. De nylancerede kreationer kombinerer således fortid og fremtid. Designerne ser sig selv som skattejægere, der skaber morgendagens stilikoner gennem nysgerrighed, mod og intuition. Med dette mål i tankerne rejser du hele kloden rundt og opdager skjulte skatte igen og igen.

Ansvarsfølelse er en vigtig værdi for Gubi. Der skal mange tanker til, før et nyt produkt skabes. Innovation er altid et centralt mål i alle disse overvejelser – innovation med hensyn til materialer, økologiske aspekter og design. Men før et innovativt koncept implementeres, foregår der mange arbejdstrin hos Gubi, hvor det overvejes, om ideerne virkelig har potentiale til at holde. Fordi innovationer kun giver mening for Gubi-virksomheden, hvis de også har en langsigtet fordel og bruger teknologier og materialer effektivt.

Du kan findestofprøverher.

Side af gubi


De vigtigste designs