• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Gubi

Gubi er en dansk designvirksomhed, der fremstiller belysning og møbler. Gubi blev grundlagt af Lisbeth og Gubi Olsen i 1967 og deres hovedkontor og udstillingslokaler ligger i København.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Oplev alle kollektioner og serier fra Gubi

Gubi er en dansk designvirksomhed, der fremstiller belysning og møbler. Gubis hovedkontor og udstillingslokale er beliggende i København. Gubi blev grundlagt af Lisbeth og Gubi Olsen i 1967. Selskabet har siden været i familien. I 2001 overtog Jacob Gubi ledelsen af Gubi.

For Gubi er ansvarlighed en vigtig faktor. De gør sig mange overvejelser, inden de skaber et produkt. Innovation er altid et centralt mål i disse overvejelser – innovation hvad angår materialer, økologi og design.

Men før et innovativt koncept kan gennemføres, er der mange trin, der skal realiseres hos Gubi, inden de kan beslutte, om ideerne virkelig har potentiale til at blive et langsigtet koncept. Ligeså fantastisk en idé kan være, er det meget vigtigt for virksomheden, at den bagvedliggende teknologi og materialernes effektivitet er i top.

Gubi stolen, som er blevet udmærket med flere priser, er blevet en pioner i virksomhedens egen kollektion af møbler og lamper. Gubi har siden arbejdet på mange projekter og designet adskillige bygninger.

Side af Gubi


De vigtigste designs