Happy Lights
Happy Lights – Logo

Happy Lights

Happy Lights – kulørte lamper med farverige kugler fremstillet af spundet garn. Udviklet af det belgiske par Ruth og Hendrik. Håndlavet under ordentlige forhold i Thailand.

Filter


Ingen produkter fundet.

Del
  •  Facebook
  •  Google+
  •  Twitter
  •  E-mail

Happy Lights – kulørte lamper i fascinerende farver

Det belgiske par Ruth og Hendrik var inspireret fra deres mange fælles rejser i hele verden og skabte ud fra denne inspiration "Happy Lights". Lysende, farvede kugler fremstillet af spundet garn sammensættes til at danne kulørte lamper og pendler. De fås i forskellige farver og farvekombinationer.

Dyrlægen og arkitekten elsker at rejse, tage billeder og har en enorm lidenskab for livsstil og indretning. Ved at kombinere alle disse lidenskaber høster de fascinerende indtryk, tager billeder og anvender dem til deres egne foretrukne farvekombinationer, når de skaber de kulørte lamper.

Vi henter inspiration fra de steder, vi har været, fra farverne i verden, fra fascinerende mennesker og overvældende natur. Ruth og Hendrik

Håndlavet under retfærdige forhånd i Thailand

Lyskædens garnkugler er håndlavede af lokale arbejdere på små værksteder i Thailand. Dette typiske thailandske håndværk kræver megen erfaring og færdigheder for at lave så smukke, runde kugler. De er lavet af fint polyestergarn, der vikles omkring små runde balloner med lim.

Takket være den rimelige betaling kan arbejderne forsørge deres familier.

Side af Happy Lights