• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Hartô

Det franske designstudio Hartô, som ligger i hjertet af Paris, blev grundlagt i 2011 af de to iværksættere Amandine og Alexandre med støtte fra kunstnerduoen Pauline og Pierre-François og fremstiller unikke møbler og boligtilbehør.


Hartô design: Møbler fra Frankrig i hjertet af Paris

Det franske designstudio Hartô, som ligger i hjertet af Paris, blev grundlagt i 2011 af de to iværksættere Amandine og Alexandre med støtte fra kunstnerduoen Pauline og Pierre-François og fremstiller unikke møbler og boligtilbehør. Pauline og Pierre-François er ansvarlige for den kreative del og udvælgelsen af designobjekter af forskellige kunstnere og designere. Disse spænder fra design skrivebord til væg-sekretær,spejle og andet tilbehør til hjemmet. Amandine og Alexandre ledsager de to kunstnere fra ideen til de færdige Hartô designmøbler. De tager sig af salget af designermøblerne i Paris.

Oprindeligt Hartô design udelukkende solgt gennem deres egen online shop. I dag kan du se og købe boligtilbehør og møbler fra Frankrig også i deres eget showroom i nærheden af katedralen Notre-Dame. Mange franske og europæiske detailhandlere sælger også de unikke produkter fra Hartô, som produceres i EU og består af miljøvenlige materialer.

Side af Hartô


De vigtigste designs