• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Haseform

Hase GmbH i Trier forsøger at skabe noget nyt med alle deres produkter, både hvad angår design, konstruktion, udseende eller tekniske aspekter.Hase GmbH i Trier forsøger at skabe noget nyt med alle deres produkter, både hvad angår design, konstruktion, udseende eller tekniske aspekter.

Hase GmbH, bedre kendt som Haseform, kombinerer moderne, computerunderstøttet produktion og moderne former med det formål at skabe innovative og intelligente produkter. Virksomhedsejerne er garant for det stærke samspil mellem teknik, håndværk og design. Hase GmbH eller Haseform tegnes af Hans Hase, der er klejnsmed, Frank Schlicker, der er ingeniør, og Hannes Freising, der er arkitekt.

Den tekniske metode udvikles i samarbejde med metalfabrikken Hase i Trier. Metalfabrikken Hases kernekompetencer er laserskæring, drejning, fræsning, kantskæring, svejsning, pulvermaling, bomskæring samt konstruktion og design. Produkter med en krævende konstruktion, f.eks. bogtårnet, er fremstillet ved brug af denne metode.

Haseforms produktfremstilling starter med teknikken. På denne måde afdækkes nye perspektiver og muligheder. De tekniske muligheder ændrer designet og råmaterialet, således at der skabes unikke og levende former.

De meget komplicerede fremstillingsmetoder gør det muligt at lave enkle produkter. Et produkt fra Haseform er kendetegnet ved klarhed og enkelthed. Form og formål er iboende egenskaber og undertiden af mindre betydning end funktion, hvilket bogtårnet er et eksempel på.

Side af Haseform