• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Hey Sign

Siden 1999 har virksomheden Hey Sign skabt innovative produkter af filt i Tyskland. Filt kan anvendes fleksibelt og er også en genanvendelig ressource, som byder på unikke egenskaber.


Oplev alle kollektioner og serier fra Hey Sign

Siden 1999 har virksomheden Hey Sign skabt innovative produkter af filt i Tyskland.

Siden da er Hey Sign vokset til at være en stor international virksomhed, som begejstrer folk i mange europæiske lande, USA og Japan med deres produkter i filt.

Det tidløse design, der skabes under ledelse af designeren Bernadette Ehmanns, de lysende farver og det usædvanlige materiale gør Hey Signs produkter til usædvanlige objekter, der er langt fra det ordinære. Deres nyskabelser udstilles og følges med stor interesse på messer som Ambiente og Decorate Life i Frankfurt am Main og på Maison et Objet i Paris.

Hey Sign viser os, hvor fleksibelt et materiale filt er, og hvad man kan lave med det. Engang anvendte man filt inden for traditionelt håndværk, og nutildags bruges det til at skabe designobjekter af høj kvalitet, et flot udseende og fremragende egenskaber.

Hey Sign laver også særlige belægninger til designklassikere fra virksomheder såsom Vitra og Fritz Hansen. Mange kreative arkitekter har også opdaget, at filt er et originalt og usædvanligt materiale.

Filt er et "genanvendelig" materiale, hvilket betyder, at den har adskillige unikke egenskaber. Filt kan gennemtrænges af luft, er sund for huden, elastisk, isolerende og på grund af dens naturlige fedtindhold modstandsdygtig over for pletter.

Alle Hey Sign produkter er håndlavet i Tyskland. Kollektionen er i mellemtiden vokset til at omfatte mere end 250 produkter. Der indgår individuelle genstande, såsom tasker, bordservice, accessories, tæpper, siddemøbler og meget mere, med 36 farver i 2 mm, 3 mm og 5 mm materialestyrke.

Felt by Hey Sign er fremstillet af 100 % ren, ny uld, som er mærket med det berømte uldmærke. Hey Sign tegn er den første og eneste filtproducent i det berømte uldmærkes historie, hvor produkter blev certificeret i henhold til de strenge retningslinjer udstukket af "The Woolmark Company."

Side af Hey Sign