• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Kundekonto

Opret din kundekonto

Hvordan logger jeg på?

Første skridt er altid at logge på med dine kundeoplysninger. Du bliver først spurgt, om du er "eksisterende kunde" eller "ny kunde".

• Hvis du tidligere har foretaget bestillinger hos Connox, eller hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev, kan du logge på med dine personlige brugeroplysninger. Du skal blot klikke på "Kundekonto". Eksisterende Connox-kunder kan logge på med deres e-mailadresse eller kundenummer og adgangskode. Amazon-kunder kan kun logge på med deres kundenummer og adgangskode. Indtast de ønskede oplysninger i de relevante felter, og bekræfte oplysningerne ved at klikke på "Login". Du kommer nu ind på din kundeside.
  • Se nedenfor, hvordan du logger på som ny kunde.

Hvad nu, hvis jeg har glemt min adgangskode?

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du gøre følgende: Klik på "Kundekonto" i menuen foroven, indtast din e-mailadresse under "Glemt adgangskode", og bekræft ved at klikke på "Send ny adgangskode". Derefter modtager du i løbet af få sekunder en e-mail med din nye, personlige adgangskode. Fra din kundeside kan du naturligvis ændre din adgangskode når du ønsker det

Hvordan bliver jeg oprettet som ny kunde?

Som ny kunde skal du registrere dig, det vil sige oprette en kundekonto. Det kan du gøre fra siden "Opret ny kunde.

Indtast dit fornavn, efternavn og din e-mailadresse i de respektive felter, og klik på "Gratis registrering". Du får tilsendt en bekræftelse via e-mail inden for få sekunder.

NB! Felter markeret med * er obligatoriske felter og skal udfyldes!

Nye kundeoplysninger

Hvordan kan jeg ændre mine kundeoplysninger?

For at ændre dine kundeoplysninger, såsom faktureringsadresse, leveringsadresse, adgangskode eller e-mailadresse skal du logge på din "Kundekonto" og klikke på den relevante overskrift – "Faktureringsadresse", "Leveringsadresse" eller "Dine oplysninger". Du vil også kunne tilmelde eller afmelde dig Connox' nyhedsbrev samt oprette en ønskeliste eller ændre i den.

Ordrestatus

Find oplysninger om din nuværende ordre eller tidligere ordrer på din kundeside. Når du har tilmeldt dig, kan du finde en oversigt over alle ordrer, værdibeviser og fakturaer ved at klikke på "Dine ordrer". Find specifikke kategorier under de respektive overskrifter, og se detaljerede oplysninger om ordren samt forsendelsesnumre. Du kan også udskrive fakturaer og værdibeviser i PDF-format.

Ønskeliste

Med vores ønskelistefunktion kan du gemme og administrere ønskede varer. Du kan også gøre offentliggøre ønskelisten, for eksempel i forbindelse med bryllupsgaver.

Hvad er en ønskeliste, og hvordan kan den bruges?

En ønskeliste er en praktisk funktion i vores interiørshop. Med et enkelt klik kan du tilføje produkter, du kan lide, til din ønskeliste. Du kan så sende ønskelisten til familie og venner. Du sender blot et link.

De personer, du vælger, vil på den måde få at vide, hvad du ønsker dig og samtidig få direkte adgang til vores interiørshop. Derudover vil et produkt, der allerede er blevet købt, blive markeret som sådan. På denne måde undgår du at få samme gave to gange – medmindre du ønsker at få den samme gave to gange!

Hvordan opretter jeg en ønskeliste?

Det er nemt at oprette en ønskeliste. Hvis du ønsker dig en bestemt vare, skal du blot klikke på "Tilføj til ønskeliste" under "Tilføj til indkøbskurv". I menuerne øverst på siden kan du se, at varen er blevet tilføjet til din ønskeliste.

For at bruge administrationsfunktionen til din ønskeliste skal du blot registrere dig med dit brugernavn ved at klikke på "Kundekonto" på kundesiden.

Hvordan kan jeg administrere min ønskeliste?

Når du har logget på, kan du bruge de forskellige ønskelistefunktioner på kundesiden. For at gøre dette skal du først klikke på "Din ønskeliste".

Hvis du har tilføjet en vare fra shoppen, vil denne automatisk fremgå af din ønskeliste. Du kan nemt give din ønskeliste et navn, ligesom du kan offentliggøre den.

Opret en ny ønskeliste

For at oprette en ny ønskeliste skal du klikke på knappen "Administrer ønskeliste". Her kan du enten administrere eksisterende ønskelister eller oprette en ny. I feltet "Opret ny ønskeliste" skal du indtaste navnet på din nye ønskeliste og klikke på "Opret".

I ønskelistesektionen ser du nu en liste over ønskelister, som du kan oprette.

Rediger en ønskeliste
For at redigere en ønskeliste skal du klikke på overskriften "Rediger" ud for den pågældende ønskeliste i sektionen "Rediger ønskeliste". Nu vises valgmulighederne "Rediger ønskeliste" og "Slet ønskeliste" under navnet på din ønskeliste. Klik på knappen "Rediger ønskeliste" for at omdøbe din ønskeliste, for at tilføje en beskrivelse af den eller for at offentliggøre den.

Offentliggør en ønskeliste

Hvis du ønsker at offentliggøre din ønskeliste, skal du blot markere "Offentliggør ønskeliste" i sektionen "Rediger ønskeliste". Klik derefter på knappen "Gem". På den efterfølgende side vises nu et link med din gemte ønskeliste. Du kan videresende dette link til familie og venner.

Funktionen er rigtigt god, når man skal administrere en ønskeliste for eksempel i forbindelse med et bryllup.

Flyt en vare fra én ønskeliste til en anden, eller slet en vare

For at kunne flytte en vare skal du have oprettet mere end én ønskeliste. Hvis du kun har én ønskeliste, vil valgmuligheden "Flyt" ikke være der.

Hvis du har mere end én ønskeliste, skal du klikke på "Rediger" for den ønskeliste, du vil flytte en vare fra.

Der vises nu en liste over de varer, der optræder på den valgte ønskeliste. Under navnet til venstre for antallet af varer finder du en boks med titlen "Flyt til en anden ønskeliste". Her kan du nemt vælge den ønskeliste, varen skal flyttes over på.

Hvis du ønsker at slette en vare fra ønskelisten, skal du klikke på "x" i den samme menu til højre for varen.

Slet en ønskeliste

For at slette en hel ønskeliste skal du først gå til redigeringsmenuen for den pågældende ønskeliste. Her vises valgmuligheden "Slet ønskeliste" under navnet på ønskelisten. Klik blot på dette felt, og bekræft, at ønskelisten skal slettes.