• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Noter & regler for produktvurdering

Hver forbrugeranmeldelse kontrolleres for ægthed, før den offentliggøres, hvilket sikrer, at anmeldelserne kun kommer fra forbrugere, der rent faktisk har købt de anmeldte produkter.

Kontrollen sker ved at gøre muligheden for at indsende en anmeldelse afhængig af et tidligere køb. Anmeldelserne kontrolleres manuelt for tekstpassager, der ikke er i overensstemmelse med loven, og godkendes inden offentliggørelsen.

Indtil 2019 var det muligt for kunderne at skrive anmeldelser af købte produkter som en del af ConnoxPoints-programmet. Uanset om disse anmeldelser var positive eller negative, modtog kunderne ConnoxPoints for denne anmeldelse, som kunne bruges til at reducere købsprisen ved fremtidige køb. Disse anmeldelser er markeret på de tilsvarende produktsider.