Holtz – Sense Book
Holtz Office Support GmbH

Holtz

For mange, mange år siden boede der en kemiker og opfinder ved navn Hermann Holtz i Wiesbaden. I dag er Holtz er en mellemstor virksomhed med over 50 medarbejdere.


Holtz – senseBook Flap Holtz – senseBook Flap medium – blank 125,00 DKK *Holtz – senseBook Flap Holtz – senseBook Flap stor – blank 225,00 DKK *Holtz – senseBook Red Rubber Holtz – senseBook Red Rubber stor – blank 170,00 DKK *

Del
  •  Facebook
  •  Pinterest
  •  Google+
  •  Twitter
  •  E-mail

For mange, mange år siden boede der en kemiker og opfinder ved navn Hermann Holtz i Wiesbaden. Som næsten alle andre i årene efter 1945 havde Hermann Holtz travlt med at genopbygge sit liv efter krigen.

En økonomisk mirakel – en succeshistorie

Meget var blevet ødelagt, og det var vanskeligt eller umuligt at finde værktøj. Hermann Holtz sad ofte i sit lille værksted i baggården, der lå ved siden af hans apotek, og tænkte over, hvordan man kan fastgøre en ting til hinanden uden lim, skruer eller søm. I første omgang købte han en stor metaltavle til planlægning af forretningens drift og overvejede så, hvordan han kunne sætte papirstykker fast på den.

Holtz opdagede, at løsningen lå i magneter, som dengang ikke kunne købes i almindelige kontorforsyningsforretninger som i dag. Men den opfindsomme Hermann Holtz fandt, hvad han ledte efter: i sønnens værelse faldt hans øjne på de røde mariehønsmagneter. Så var der ikke længere nogen grænse for hans opfindsomhed, og Holtz' virksomhed begyndte at vokse.

Transotype Collection

Moderne grafiske materialer og Copic markerpennen kom hurtigt med i Transotype-produktverdenen. Transotype blev kendt i 60'erne til at overføre bogstaver, selvklæbende mønstre og farveark samt mange andre professionelle grafiske produkter. Det voksende sortiment af professionelt grafisk udstyr har betydet, at Transotype-brandet er vokset til nu være totalleverandør inden for dette segment. I begyndelsen af 2013 blev det oprindelige sortiment udvidet med senseBook, en notesbog af læder, som appellerer til sanserne. Sortimentet består af lysborde, skæremåtter og fræsere, penne, elektrisk viskelæder, retoucheringsmarkører og skumtavler m.v.

Virksomheden ledes nu af tredjegeneration i familien, og produkter fra Holtz sælges så langt væk som i Brasilien og Japan. Men mottoet er stadig det samme efter alle disse år: "Gør det gode endnu bedre." I 2011 vandt Holtz virksomheden på grund af sin tradition og løbende videreudvikling den store pris for mellemstore virksomheder (på tysk: "Großer Preis des Mittelstandes"). Og fortællingen om denne tyske mellemstore virksomhed er på ingen måde slut.

Side af Holtz