Homestory med bolig-blogger og Influencer Trineroed

Ikke kun på arbejde, men også i hjemmet, er Trine Rødsgaard vild med boligindretning og visualisering af trends, der inspirerer mange danskere til at bringe forandringer i boligen. Hun viser os det vigtigste rum i hendes blogger-bolig, giver indretningstips og tricks til hurtigt at ændre udseendet.

Homestory - Trine Rødsgaard

Fortæl lidt om dig selv
Jeg hedder Trine er 41 år bor i en lille by udenfor Randers, som hedder Assentoft. Jeg bor sammen med min mand Claus og vores 2 drenge Frederik og Lasse på 15 og 12 år. Jeg er Visual merchandiser/dekoratør og elsker indretning og interiør. Min fritid bruger jeg på indretning, loppemarkeder og en mountainbike tur i skoven.

Homestory - Trine Rødsgaard

Hvad er det vigtigste rum for jer?
For os er vores stue et af de aller vigtigste rum i huset. Det er her vi mødes om aftenen. Det er her vi snakker om vores dag. Det er her vi hygger med slik og film. Det er simpelthen her - vi er familie. Vores stue ligger i forlængelse af vores køkken alrum, så selvom man sidder og arbejder ved vores spisebord, så kan man stadig følge med i hvad der foregår i stuen og omvendt.

Homestory - Trine Rødsgaard

Hvordan har I valgt at indrette jeres stue?
Vores stue er ikke særlig stor, så derfor har jeg valgt at indrette den enkelt, da den ellers hurtig vil virke overfyldt.

Hvilke vægfarver er du mest glad for?
Jeg har altid holdt mine vægge hvide, men de sidste par år har enkelte af dem fået lidt farve. Farverne er stadig holdt i lyse nordiske farver, men jeg er begyndt, at ændre dem i løbet af året. Jeg ændrer dem ofte når årstiderne skifter. Så bliver væggene malet, puder og tæpper bliver skiftet ud - og så er vi klar til en ny årstid.

Homestory Trine Rødsgaard

Hvad er det vigtigste møbel?
En af de vigtigste ting i vores stue, er vores sofa. Det er en modulsofa, et koncept jeg elsker, da den kan sammensættes på flere måder. Vores sofa er hvid, og mange vil nok tænke, at det er meget upraktisk, men betrækket kan tages af og puttes i vaskemaskinen og hvis man bliver træt af farven, så kan man købe nyt betræk i andre farver. Vildt smart.

Homestory - Trine Rødsgaard

Er der et tekstil, som du særligt glad for lige for tiden?
Puder og tæpper er noget, som jeg har mange af. Det er nemt at skifte udtryk ved at skifte puder og tæpper og så er det ofte noget man kan gøre uden, at skulle bruge en formue. Lige i tiden er jeg helt vild med velour puder og grovstrikkede tæpper. Det giver en fin kontrast til min lyse sofa.

Når man nu har mange tæpper, så kan jeg godt lide at opbevare dem pænt. Jeg har en svaghed for kurve, så derfor har jeg dem næsten i alle rum, så der altid er et sted at lægge tæpperne hen når de ikke er i brug. Natur farvede kurve er også utrolig smukke i sig selv, når de ikke er fyldt op med tæpper.

Homestory - Trine Rødsgaard

Hvilket møbel skifter du mest ud i stuen?
Når man nu elsker at lave om, som jeg gør - så må jeg nok indrømme, at jeg har haft mange forskellige sofaborde, men en ting jeg er kommet frem til er, at der skal være god plads. Derfor har jeg fået et sidebord, hvor der er plads til magasiner og bøger. Så nu er der på vores sofabord plads til, lysestager, kaffekopper og at drengene kan sidde og tegne.

Homestory - Trine Rødsgaard

Hvad udgør en stor del af din indretning?
En stor del af min indretning er lamper. Jeg er vild med lamper der skiller sig lidt ud, og som man lægger mærke til. For det første skal de selvfølgelig give noget godt lys, og derfor er jeg begyndt at vælge lamper hvor man kan regulere lysstyrken - og for det andet så skal de have et lækkert design.

Homestory - Trine Rødsgaard

Har du nogle gode råd til hvordan man hurtigt kan ændre udseendet af stuen?
Hvis jeg skal komme med mit bedste råd til, hvordan man hurtigt kan ændre udtryk i sit hjem, så er det at skifte sine plakater ud. Prøv at skifte fra sort/hvid over i farver, eller omvendt og se forvandlingen. Man kan også skifte rammerne, det giver en fin effekt og man kan evt. mixe rammerne, så de er i forskellige farver og størrelser. Et nemt og ret billigt tricks.

Homestory - Trine Rødsgaard

Hvad er et must have i dit hjem?
Grønne planter er et must i mit hjem. Når man bor meget lyst, så er det dejligt med grønne planter, som kan give en smuk kontrast til at det lyse. Jeg har både store planter og mindre, som jeg har plante holdere til. Det er så fint når de kommer lidt op i højden.

Vaser er en anden svaghed jeg har. Jeg kan bare ikke få for mange vaser. Jeg har for det meste friske blomster i mit hjem og nyder, at putte dem i en smuk vase. Jeg har mange hvide vaser, da de altid passer til alle blomster og det er dem jeg bruger allermest.

Homestory - Trine Rødsgaard
Homestory - Trine Rødsgaard
Homestory - Trine Rødsgaard
 
 

Hvordan gør du stuen mere hyggeligt til dagligt og når du får gæster?
Nu er vi på vej ind i efteråret og jeg elsker de måneder. Når mørket falder på om aftenen, så skal jeg have tændt en masse stearinlys. Jo flere jo bedre. Det er så hyggeligt.

Derudover køber altid friske blomster om fredagen, og i hver sæson har jeg nogle favoritter. Jeg nyder at komme hjem til smukke blomster og pynte gerne op med dem i weekenden, hvis der kommer gæster.

Tusind tak for dine tips til indretningen af stuen og for at du ville vise os dit smukke hjem Trine!

Vare fra 07.09.2018, af Liane Burmeister

Alle varer fra denne kategori Homestories

Lignende poster

Flere emner