• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

innermost

Innermost blev grundlagt i 1999 af designerne Steve Jones og Russell Cameron i London.Innermost blev grundlagt i 1999 af designerne Steve Jones og Russell Cameron i London.

De sigtede mod at opbygge et designbrand ved at samarbejde med det enorme reservoir af designtalent, som London tilbyder. Brandet skulle fokusere på belysning i første omgang og opbygge en bredere kollektion over tid.

Lancering af et design er altid en svær opgave. De simpleste genstande skjuler altid smerten, der var en del af deres skabelse. Hver designer, der kommer med sin værdifulde idé har en anden følelse i forhold til genstanden, og det er Innermosts opgave at afbalancere og styre disse behov og sikre, at markedet forstår, accepterer og ønsker dem.

Producenten består i dag af to dele, hvoraf den ene fokuserer på skabelse af det, du ser på dette website, og den anden gør det samme for en udvalgt gruppe af kvalitetskunder ved at bidrage med fremstilling og designrådgivning til andres projekter.

I år har vi set dem lancere mange spændende nye ting og udvide de steder, hvor de sælger dem. Det giver meget mere viden, som lærer dem om, hvordan mennesker ser design i alle hjørner af verden. Det er som regel meget forskelligt. Ved sidste opgørelse havde de projekter eller distributører i 32 lande, og de fleste af dem syntes at have forskellige stiktyper!

Denne internationalisme afspejles i, at designerne, hvis arbejde de repræsenterer, nu kommer fra 12 forskellige nationer. Verden, de har opdaget, er spækket med dygtige mennesker.

For dem er "Jo mere de rejser, og jo mere de ser, jo flere interessante mennesker, de møder, virkelig en privilegeret rejse."

Side af innermost


De vigtigste designs