• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

IXXI

IXXI, et innovativt firma i Holland, der designer moderne vægkunst, startede op i 2010. Med firkantede kort og samlestykker skaber IXXI fleksibel vægkunst, der kan ændres og udbygges i design og størrelse.


Oplev alle kollektioner og serier fra IXXI

Innovativ og fleksibel vægkunst til alle

IXXI er det innovative hollandske firma, der står bag den moderne vægkunst grundlagt af Eric Sloot, Paulien Berendsen og Roel Vaessen i 2010. De tre designere og deres kreative designerteam har specialiseret sig i et unikt system bestående af firkantede kort og samlestykker, der gør det muligt at få kendte motiver op på din væg til få penge; du vælger selv størrelse og sammensætning ud fra sortimentet.

Ægte hollandsk design: Tegnestuen og hele produktionen er placeret i hjertet af Holland i byen 's-Hertogenbosch. Princippet bag IXXI er et firkantet kort fremstillet i Synaps kvalitetspapir fra firmaet Agfa. Et syntetisk kvalitetspapir, som er slidstærkt, vandtæt og UV-resistent. IXXI-kortene forbindes til hinanden og danner tilsammen en enhed, du selv bestemmer størrelsen på. Dernæst fæstnes de på væggen med de medfølgende strips til ophængning og Tesa Powerstrips. Alle kortene kan udskiftes, og størrelsen på dit billede kan til enhver tid ændres. Navnet IXXI stammer fra samlestykkernes I- og X-form.

Mulighederne med IXXI er uendelige. Først skal du vælge et motiv, og dernæst beslutter du dig for størrelsen. Det hollandske firma samarbejder med partnere som Disney, Getty Images og Star Wars, som rammer lige ind i hjertet på både unge og gamle. For de kunstinteresserede arbejder IXXI sammen med kendte museer som Berlin Picture Gallery, Victoria & Albert Museum i London, Rijksmuseum og van Gogh-museet i Amsterdam og Prado i Madrid. Fotografier fra kendte fotografer og de bedste fotostudier af dyr, landskaber, arkitektur og mennesker fås også som grafisk design, som passer lige godt til børneværelset som til kontoret.

Design og billedstørrelse vælger du selv, og der er noget for enhver smag. Uanset om du ønsker at få et stykke kultur ind i stuen, dekorere børneværelset med Disney eller Star Wars, eller du gerne vil understrege rummets stemning med et grafisk tryk eller et landskabsbillede, kan du få opfyldt dit ønske. Derudover kan motiverne fra IXXI ændres når som helst, og de kan udbygges eller erstattes med noget andet på et splitsekund.

Side af IXXI


IXXI din verden

IXXI gør hele verden til et stykke vægkunst! En moderne og nytænkende måde at præsentere et motiv eller et stykke kunst på i din bolig.

IXXI til væggen

IXXI kortene kan fastgøres til væggen ved hjælp af forbindelsesstykkerne og de medfølgende ophængningslister og Tesa Powerstrips. Størrelsen og motivet er variable og kan til enhver tid udvides eller udskiftes med nogle få enkle trin.