IXXI – Disney kollektion

IXXI – Disney kollektion


IXXI x Disney

IXXI præsenterer med stolthed IXXI x Disney kollektionen. Billedserien omfatter mange motiver af de mest populære Disney figurer og scener fra filmene. Kollektionen får ikke bare børns hjerter til banke hurtigere, men får også voksne til at stoppe op og mindes barndommen.

Skitserne af Mickey og Minnie Mouse sender dig på en rejse gennem tiden, lader dig fare vild i Eventyrland og fortrylle af mange filmscener. Til de yngste kunder har vi Disney Baby, Disney Princess, Disney All Stars og Cars kollektion; en sød samling af de velkendte Disney figurer.

Men voksne kan også hænge barndommens Disney helte op i stuen. I den minimalistiske serie er karaktererne omdannet til moderne vægdekorationer, og de pixelerede varianter giver motiverne et abstrakt og tidløst udtryk, som ser elegant ud på væggen.


Fastgør IXXI på væggen

IXXI-kortene kan vægmonteres ved hjælp af stikkene og de inkluderede ophængstrimler og Tesa Powerstrips. Størrelse og motiv er varierende og kan udvides eller udskiftes når som helst med blot et par bevægelser.