IXXI – kunstkollektion

IXXI – kunstkollektion
Filter 

Farver  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Kollektion til kunstinteresserede

Kunstkollektionen fra IXXI er perfekt til den kunstinteresserede, og de der ønsker at vække interessen. IXXI samarbejder med verdens mest prestigefyldte museer og kan tilbyde en lang række motiver i sin billeddatabase fra renæssancen og frem til nu. Blandt partnerne kan nævnes museerne Gemäldegalerie i Berlin, Victoria & Albert Museum i London, Rijksmuseum og van Gogh museet i Amsterdam, Prado i Madrid og mange flere.

På den måde fås Blomstrende mandeltræ af van Gogh, Stilleben med blomster af de Heem eller det verdensberømte maleri Pige med perleørering af Vermeer på de kvadratiske kort fra IXXI. Alle motiverne varierer i længde og bredde.

IXXI billeddatabasen indeholder ikke kun billeder, som er verdenskendte og udstillet på museer, men også små skatte fra museumsarkiverne, som normalt ikke er tilgængelige for offentligheden. Takket være IXXI kan du nu hænge disse sjældenheder op på din egen væg.


IXXI din verden

IXXI gør hele verden til et stykke vægkunst! En moderne og nytænkende måde at præsentere et motiv eller et stykke kunst på i din bolig.

Fastgør IXXI på væggen

IXXI-kortene kan vægmonteres ved hjælp af stikkene og de inkluderede ophængstrimler og Tesa Powerstrips. Størrelse og motiv er varierende og kan udvides eller udskiftes når som helst med blot et par bevægelser.