• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

IXXI – kunstkollektion

IXXI – kunstkollektion

Kollektion til kunstinteresserede

Kunstkollektionen fra IXXI er perfekt til den kunstinteresserede, og de der ønsker at vække interessen. IXXI samarbejder med verdens mest prestigefyldte museer og kan tilbyde en lang række motiver i sin billeddatabase fra renæssancen og frem til nu. Blandt partnerne kan nævnes museerne Gemäldegalerie i Berlin, Victoria & Albert Museum i London, Rijksmuseum og van Gogh museet i Amsterdam, Prado i Madrid og mange flere.

På den måde fås Blomstrende mandeltræ af van Gogh, Stilleben med blomster af de Heem eller det verdensberømte maleri Pige med perleørering af Vermeer på de kvadratiske kort fra IXXI. Alle motiverne varierer i længde og bredde.

IXXI billeddatabasen indeholder ikke kun billeder, som er verdenskendte og udstillet på museer, men også små skatte fra museumsarkiverne, som normalt ikke er tilgængelige for offentligheden. Takket være IXXI kan du nu hænge disse sjældenheder op på din egen væg.


IXXI din verden

IXXI gør hele verden til et stykke vægkunst! En moderne og nytænkende måde at præsentere et motiv eller et stykke kunst på i din bolig.

IXXI til væggen

IXXI kortene kan fastgøres til væggen ved hjælp af forbindelsesstykkerne og de medfølgende ophængningslister og Tesa Powerstrips. Størrelsen og motivet er variable og kan til enhver tid udvides eller udskiftes med nogle få enkle trin.