IXXI – Star Wars kollektion

IXXI – Disney & Star Wars kollektion


IXXI x Star Wars

IXXI tager på rumfart fra den anden side af galaksen til din væg med sin vægkunst. Karaktererne fra Star Wars bliver til designerobjekter på din væg.

Designeren Tim Lautensack står bag IXXI Star Wars Icon serien. Den omfatter en række af Star Wars-heltene i et nyt, grafisk design. Den grafiske gengivelse har givet karaktererne et moderne og cool look og fås også i større formater til ophæng i entréen eller stuen. Star Wars Icon kollektionen i både lille og stort format kan man godt byde indenfor.

IXXI kortene med tryk på begge sider er særligt bemærkelsesværdige. For eksempel har Stormtrooper/Darth Vader som vægkunst fra IXXI et trykt portræt af Darth Vader på den ene side og en Stormtrooper på den anden. Det er op til dig, hvilket portræt du vil vise. Det er også muligt at dele dem lige over, så du fremviser en halvdel af hver.

Star Wars-karaktererne fås desuden i en pixeleret udgave. De, der foretrækker et klassisk udtryk, skal blot vælge en af Star Wars filmplakaterne. Star Wars galakse serien anbefales til alle teknologientusiaster.


IXXI din verden

IXXI gør hele verden til et stykke vægkunst! En moderne og nytænkende måde at præsentere et motiv eller et stykke kunst på i din bolig.

Montering af IXXI på væggen

Kortene fra IXXI sættes sammen med de medfølgende krydsanordninger. De kan derefter fastgøres til væggen med de medfølgende strips til ophængning samt Tesa Powerstrips. Størrelse og design er fleksibelt og kan udvides eller udskiftes efter ønske.