Jäll og Tofta
Jäll og Tofta

Jäll og Tofta

Jäll og Tofta er en designgruppe Berlin. Grundlæggerne og produktdesignerne Sina Gwosdzik og Jakob Dannenfeldt har specialiseret sig i miljøvenlige moderne børnemøbler og tilbehør til børneværelset.

Filter 

Jäll & Tofta – Rocky baby- og børneseng hvid Jäll & Tofta – Rocky baby- og juniorseng, hvid/grå 9.315,00 kr. *Jäell & Tofta – Aye-Aye tæppe Jäell & Tofta – Aye-Aye tæppe 730,00 kr. *Jäll & Tofta – Rocky baby- og børneseng hvid Jäll & Tofta – Rocky baby- og juniorseng, hvid/sennepsgul 9.315,00 kr. *Jäll & Tofta – Rocky baby- og børneseng hvid Jäll & Tofta – Rocky baby- og juniorseng, hvid/asfalt 9.315,00 kr. *Jäll & Tofta – Rocky baby- og børneseng hvid Jäll & Tofta – Rocky baby- og juniorseng, hvid/blå 9.315,00 kr. *

Del
  •  Facebook
  •  Pinterest
  •  Google+
  •  Twitter
  •  E-mail

Designerbørnemøbler fra Berlin

Jäll og Tofta er en designgruppe Berlin. Sina Gwosdzik og Jakob Dannenfeldt er dygtige, engagerede produktdesignere og forældre til to sønner. Det er derfor ikke overraskende, at produkterne er inspireret og påvirket af deres børn. De to har specialiseret sig i miljøbevidst produktdesign til børnemøbler og designerprodukter til børneværelset.

Alle design er fremstillet af nøje udvalgte, økologiske materialer, der er produceret og forarbejdet i Tyskland og EU. Både traditionelle håndværkervirksomheder fra Erzgebirge i Tyskland og opstartsvirksomheder fra Kreuzberg i Berlin samarbejder med Jäll og Tofta og skaber i fællesskab moderne og tidløse børnemøbler.

Side af Jäll og Tofta