Jonas & Jonas

Jonas & Jonas er et ungt navn i møbelbranchen. De tilbyder en innovativ og individuel livsstil: møbler til mennesker med livsstil.Jonas & Jonas er et ungt navn i møbelbranchen. De tilbyder en innovativ og individuel livsstil: møbler til mennesker med livsstil.

Et innovativt netværk af erfarne marketingfolk, kendte designere og spirende, unge talenter samt stærke producenter og designorienterede kommercielle partnere forener deres respektive kernekompetencer i et trendsættende forretningskoncept. Virksomhedens nuværende holistiske måde at tænke og handle på er årsagen til succesen på markedet, der er henvendt mennesker, og deles blandt alle partnere. Frem for alt er succes for dem:
Kunder, der er tilfredse med møbeldesign – glæden ved livsstil!

Jonas & Jonas sortimentet er ikke blevet til på må og få; det afspejler partnerens idéer og krav.
Det omfatter i dag 16 produktlinjer og sortimentet bliver løbende udvidet. Alle møbler er udtænkt som multifunktionelle møbler i tidløst design, høj kvalitet og med høj funktionalitet.

Alle Jonas & Jonas møbeldesign er udviklet til interessante nicher på markedet. De gør det muligt for mennesker at opfylde deres behov og ønsker til privat og erhvervsmæssig indretning samt livsstil.

Jonas & Jonas er en ung virksomhed, hvis nytænkning er baseret på mange års erfaring med møbler. Virksomheden har hovedkontor i Niederbayern. Her kombinerer Jonas & Jonas tradition med tendenser og udvikling inden for møbelbranchen til en enkelt element.

Side af Jonas & Jonas


De vigtigste designs