• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Joseph Joseph

Tvillingerne Richard og Anthony Joseph stiftede "Joseph Joseph" i september 2002. I dag er Joseph Joseph er et førende mærke inden for køkken- og bordserviceprodukter.


Oplev alle kollektioner og serier fra Joseph Joseph

Tvillingerne Richard og Anthony Joseph stiftede "Joseph Joseph" i september 2002. I dag er Joseph Joseph er et førende mærke inden for køkken- og bordserviceprodukter. Produkterne fra Joseph Joseph sælges i dag i 25 lande i hele verden, og det største eksportland er Japan.

De to brødre gjorde sig forskellige erfaringer under deres studier, som de i dag på vellykket vis kombinerer i deres virksomhed. Anthony studerede design på design- og kunstskolen Central St. Martins i London, mens hans bror Richard læste økonomi på Cambridge University.

De leder et atelier og et dynamisk designteam sammen fra deres atelier og udstillingslokale i Oxo Tower i Southbank (London). Det mest succesrige år for selskabet har indtil nu uden tvivl været 2006, hvor Joseph Joseph modtog tre priser for design og produktinnovation. Men brødrene hviler ikke på laurbærrene – de arbejder konstant på nye design.

Side af Joseph Joseph


De vigtigste designs