Joseph Joseph - GoEat

GoEat kollektionen, som omfatter madkasse, snackboks, salatkasse, suppetallerken og bestik fra Joseph Joseph er en samling innovative produkter, som gør det nemt og bekvemt at have sin egen hjemmelavede mad med sig på farten.


Madkasser til turen

GoEat kollektionen fra Joseph Joseph er en samling innovative produkter, som gør det nemt og bekvemt at have mad med hjemmefra og at kunne opbevare og opvarme det uden bøvl – ideelt, når man er på farten.

Madkasser uden lækage

GoEat beholderne fra Joseph Joseph opbevarer forskellige retter og ingredienser sikkert og adskilt fra hinanden takket være de forskellige ruminddelinger. Et tæt låg af silikone forsegler beholderen, så faste og flydende fødeemner kan transporteres sikkert.

Til opvarmning i mikrobølgeovnen

Frokostbeholderne kan bruges til en hurtig frokost på arbejdet eller andre steder, og kan sættes direkte i mikrobølgeovnen

Pladsbesparende opbevaring

Når man har spist, kan de forskellige beholdere på pladsbesparende vis stables oven i hinanden. Perfekt til at have med på farten og til at opbevare i køkkenet.

Praktiske frokostbeholdere

Kollektionen omfatter en række forskellige beholdere. Madkassen med tre rum har plads til din frokost, og salatboksen med to rum og en separat beholder til dressing sørger for, at din salat holder sig dejligt sprød. Snackboksen har to rum, som er velegnede til at opbevare grøntsagsstave og dip, som du kan gnaske indimellem, og suppeskålen, som også har to rum, er særdeles velegnet til varm suppe og brød til at dyppe i. GoEat bestikket i rustfrit stål med kniv, gaffel og ske fuldender beholderne fra Joseph Joseph kollektionen.