• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Joseph Joseph – M-Cuisine kollektion

M-Cuisine kollektionen fra Joseph Joseph omfatter en pasta- og riskoger, en æggepocherer, en varmeisoleret skål og tallerken, en omeletskål og et madlavningssæt med 4 dele.

Køkkenredskaber og beholdere til mikrobølgeovn

M-Cuisine kollektionen fra Joseph Joseph består af en række funktionelle køkkenredskaber og beholdere, så du kan lave mad, nemt og hurtigt i mikrobølgeovnen. Lige fra et enkelt pocheret æg til et helt måltid til hele familien – med beholderne fra M-Cuisine kollektionen kan du tilberede lækker mad på ingen tid.

Gryde til mikrobølgeovn til pasta, ris og æg

Ris- og pastakogerne er designet specielt til tilberedning af ris og pasta. Med omeletskålen kan du piske æggene sammen og tilberede dem i mikrobølgeovnen i én og samme skål. Æggepochereren til mikrobølgeovn fremtryller to perfekt pocherede æg på et øjeblik, og takket være varmeisoleringsfunktionen er det muligt at tage skåle og tallerkener ud af mikrobølgeovnen uden ovnhandsker, når maden er tilberedt.

Et højdepunkt i kollektionen er madlavningssættet i M-Cuisine kollektionen, der består af en 2-liters gryde, steamer, stegepande/grillpande samt et låg. Med madlavningssættet er det nemt at tilberede en middag til hele familien – nemt og hurtigt i mikrobølgeovnen.


 

Tilbehør til mikrobølgeovnen

M-Cuisine kollektionen fra Joseph Joseph består af gryder og pander samt tilbehør til nem tilberedning af mad i mikrobølgeovn. Videoen giver et overblik over tilbehøret og deres funktioner.