• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Juna

Niels Junager fra Danmark grundlagde tekstilvirksomheden Juna i 1972. Med fokus på tradition, opmærksomhed på detaljer og kompromisløst design, skaber Juna boligtekstiler, der har skandinavisk stil og forbedrer enhver indretning.


Dansk tekstilvirksomhed

Niels Junager fra Odense i Danmark grundlagde tekstilvirksomheden Juna i 1972 og blev distributør af højkvalitetsmaterialer og tekstiler i Danmark. Alligevel drømte han altid om at designe og producere sine egne tekstiler. Han blev opmærksom på et produktionsanlæg i Portugal, som mødte hans høje standarder for kvalitet og håndværk.

Juna-sortimentet indeholder nu tekstiler, såsom håndklæder, duge, sengetøj og puder i den bedste Öko-Tex-kvalitet. Med fokus på tradition, opmærksomhed på detaljer og kompromisløst design, skaber Juna boligtekstiler, der har skandinavisk stil og forbedrer enhver indretning.

Med mere end 40 års erfaring skaber Juna løbende nye og spændende produkter med langvarige, tankevækkende kvaliteter og design af tekstiler, der afspejler virksomhedernes filosofi indenfor design og kvalitet.

Side af Juna