• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Junghans

Idérigdom og den fortsatte jagt på præcision har dannet grundlag for Junghans-virksomhedens succeshistorie siden virksomheden blev grundlagt i 1861.Idérigdom og den fortsatte jagt på præcision har dannet grundlag for Junghans-virksomhedens succeshistorie siden virksomheden blev grundlagt i 1861.

Kravene til ure har ændret sig i tidens løb, men det har Junghans' principper ikke. Den unikke kombination af traditionel urmagerkunst, stabilitet og innovation har altid været grundlag for vores motto "Fremtiden skabes ud af tradition".

En udtalt forståelse af kvalitet, viljen til at tage ansvar og holdånd er det, der kendetegner Junghans‹ medarbejdere. Alle medarbejdere er villige til selv at lære og fortsætte med at udvikle sig. Dette betyder, at summen af fordele er større end de individuelle fordele. Der fokuseres konstant på præcision ned i mindste detalje såvel som maksimal effektivitet.

Junghans-brandet anvender konsekvent både traditionel og ny urmagerteknologi i deres højkvalitetsprodukter, såvel som sensationelt design, hvilket giver brandet en unik position på det internationale marked.

Junghans-brandet er synonymt med krav om høj kvalitet og mest værdi for pengene.

Side af Junghans