• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Kähler Design - Colore

Den nye Colore servicekollektion er inspireret af Kählers stolte tradition for håndværk og keramikerne, der lavede de allerførste skåle, kopper og tallerkener i Kählers originale keramikværksted.
Filter 

Farver  
Sortér: Mest populær  


Traditionsbevidst servicekollektion

Den nye Colore servicekollektion er inspireret af Kählers stolte tradition for håndværk og keramikerne, der lavede de allerførste skåle, kopper og tallerkener i Kählers originale keramikværksted. Følelsen af medmenneskelighed og opmærksomhed på detaljer har inspireret Colore kunstneriske og taktile design.

Samlingen fortolker smukt de håndværks- og udsmykningsteknikker - en vigtig del af Kählers DNA - som er blevet udviklet af Kählers keramikerværksteds keramikere i årtier.

Glasuren til Colore er også inspireret af traditionelle håndværksteknikker. I 1930'erne brugte Kähler en skinnende "uranglasur", som gav periodens Kähler-design en markant, levende og lysende gul-orange effekt. En glasur med lignende egenskaber er brugt på Colore bordservice for at skabe en blank finish, der elegant fremviser detaljerne og formerne i designet.

Praktisk & stilfuldt

Hele Colore tåler opvaskemaskine, mikroovn og fryser, hvilket gør den perfekt til hverdagsbrug. De taktile overflader og fortryllende farver inviterer dig til at holde pause og værdsætte designet - ligesom maden - med en følelse af nærvær og ro.