• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Kaether & Weise

Som ny på dette felt fik Kaether & Weise en bemærkelsesværdig international succes med deres første møbelkollektion "built in a minute".


Siden grundlæggelsen i 1998 har Kaether & Weise haft succes inden for butiksindretning og begyndte for nyligt at rette fokus mod egne modekollektioner, hvis fællesnævner er en fleksibel moderne produktion på højeste tekniske niveau.

Kaether & Weise ønsker at producere møbler, som har potentialet til at blive klassikere, usædvanlige design med overraskende detaljer, ukompliceret, enkel eller moderne, ingen materialekonflikter til prestigeobjekter, ingen masseproducerede produkter, men møbler med sans for det usædvanlige.

Møblerne er udviklet i et intensivt samarbejde med designere. Møblerne forbliver deres designeres "baby" selv efter møblernes udvikling, og de bliver fulgt tæt, indtil de er et færdigt produkt.

Som ny på dette felt fik Kaether & Weise en bemærkelsesværdig international succes med deres første møbelkollektion "built in a minute". Dele af denne kollektion har allerede fået tildelt flere anerkendte designpriser, som f.eks. Red Dot Design Award i 2002, den internationale Design Award Baden Württemberg i 2002 og IF-Award i 2003.

Side af Kaether & Weise