• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Kahla

Siden etableringen af Kahla/Thüringen Porzellan GmbH i 1994 har virksomheden fokuseret på moderne porcelænsprodukter af høj kvalitet – "Made in Germany".Nye udfordringer, nye koncepter
Vores moderne, globale verden er præget af fleksibilitet, hastighed og en konstant ændring af fokus – og i hverdagen har vi derfor behov for variable begreber, utraditionelle løsninger og kompatible systemer. Det, som Kahla er bedst til, er at sikre, at alle dine ønsker går i opfyldelse, når det kommer til porcelæn. Porcelæn, der passer til dig: individuel og fleksibel – præcis ligesom livsstilen hos mange af Kahlas kunder.

Udfordringen, de står over for, er innovation. Og for Kahla er innovation lig med løsninger, der skabes på økonomisk og økologisk fornuftig vis og i sidste ende har en overkommelig pris. Det er således løsninger, der rækker ud over ufleksible processer og forældede konventioner. Løsninger der skabes på økonomisk og økologisk fornuftig vis og i sidste ende har en overkommelig pris. Kahla tog imod udfordringen med kyshånd. Og satte sig for at skabe en ny dimension inden for spisning, glæde og gæstfrihed.

Design er lig med individualitet
Men hvorfor design? Ifølge den græske filosof Diogenes er det eneste, man behøver for at drikke vand, sin hule hånd. Men alle ved, hvor forskellige hænder kan være! Og det er det, Kahla interesserer sig for: Individualitet.
Moderne design, der giver noget et individuelt præg, som bevæger sig ud over den egentlige og nødvendige funktion – det er, hvad der kendetegner Kahla. Kahla udvikler det, som passer bedst til dig

Vores styrke udspringer af vores store mængde praktisk erfaring. "De bedste idéer får jeg i køkkenet," siger Barbara Schmidt, den ene af de to Kahla designere, som jævnligt overøses med designpriser. Med Barbara Schmidt og Mirjami Rissanen har Kahla to internationale, prisbelønnede trendspottere til at udvikle nye Kahla produkter.

Succeshistorier
Mere end 60 designpriser på 14 år – to tal der understreger Kahla/Thüringen Porzellans succeshistorie. De fleste priser har de modtaget for produktdesign, men de har også modtaget priser for markedsføring (herunder emballage) og innovationsaktiviteter. Kahla er med rette stolt af de mange Red Dot priser og German Designer Club priser. Og de var især glade, da deres porcelæn vandt priser i USA (den prestigefulde IDEA konkurrence i 2004) og i Japan (Good Design Award i 1999 og 2002).

Kreative Kahla
Foruden designkonkurrencer og workshops er virksomheden i løbende dialog med en række ambitiøse avantgarde-personligheder. Det, at de igen og igen bliver inviteret til at indgå partnerskaber med unge, innovative designere, er et bevis på, at Kahla ved, hvad det moderne menneske har brug for. I dag. Og i morgen.

Side af Kahla