Kahla – Magic Grip kollektion

Kahla – Magic Grip kollektion – banner


Innovation i porcelæn: Magic Grip kollektionen fra Kahla har klare fordele, når du bruger de forskellige dele:

den integrerede silikonefod hindrer tallerknerne i at glide og klirre. Den også beskytter følsomme overflader. Magic Grip servicet giver dig mulighed for samtaler uden forstyrrende klirren af tallerkener og kopper på bordet. Det er ikke længere nødvendigt at beskytte fine overflader med dækkeservietter, da Magic Grip beskytter mod ridser.

Dertil kommer, at risikoen for at servicet glider ned fra serveringsbakken også er kraftigt minimeret. Og sidst, men ikke mindst, minimeres risikoen for, at det nye service fra Kahla ryger ned fra bordet ved et uheld – det er virkelig en fordel, og det ikke kun i et hjem med børn.

Kahla Magic Grip: Innovation på dit bord Talkerner, der hverken glider, klirrer eller ridser,

De særlige egenskaber ved Kahlas innovative teknologi giver store fordele hvor som helst: den skridsikre overfladebelægning betyder, at Magic Grip klarer sig selv i ikke så skånsomme miljøer. Fordelene ved den særlige Kahla serie er indlysende: Magic Grip belægningen er en uadskillelig del af fadene, som gør dem egnede til servering af madretter, samtidig med at de tåler maskinopvask og opvarmning i mikrobølgeovn. Magic Grip's ildfaste bage- og madfade er mærket med sort.

For alle andre dele såsom tallerkener, kopper og skåle er innovationen et diskret baggrundselement. I disse udgaver er silikonen gennemsigtig og næsten usynlig. Den traditionelle producent Kahla fra Thüringen imponerer igen med Magic Grip kollektionen. Selvfølgelig er porcelænet af bedste kvalitet og fremstillet i Tyskland. Kahlas Magic Grip serie blev hædret med Red Dot Award for sit innovative udtryk, der samtidig bevarer de klassiske værdier.


 

Innovation, der bliver testet

Porcelænskollektionen Magic Grip fra Kahla bliver grundigt testet af kokken Christoph Nauheimer. Han viser alle egenskaberne ved dette elegante porcelænsstel.

 

Porcelæn, der bliver stående, når alt andet bevæger sig – Magic Grip Kitchen kollektionen fra Kahla

Med Magic Grip teknologien lancerer Kahla en nyskabelse, der øger funktionaliteten af porcelæn på mange forskellige måder. Den integrerede silikonebund sørger for skridsikkerhed, reducerer støj og beskytter sarte overflader mod ridser. Magic Grip Kitchen omfatter porcelænsprodukter til madlavning, bagning og tilberedning af mad fra kollektionerne Five Senses og Update.

 

Porcelæn til dine sanser – Magic Grip serviceserie fra Kahla

Magic Grip Table omfatter hele den smukke Dîner porcelænsserie. Den smukke porcelænskollektion slår den rette tone an. Takket være silikonemanchetten mindskes den forstyrrende klirren fra tallerkener, kopper og skåle under et hyggeligt teselskab eller en intim middag. Alle slapper mere af, og intet hindrer nu en god samtale eller dybfølt latter.