Kalon – Echo kollektion

Kalon – Echo kollektion


Børnemøbler i 100 % massivt, FSC®-certificeret ahorn

Echo babysengen fra Kalon er det første produkt fra designerfirmaet i Los Angeles. Møblerne i Kalon Echo kollektionen er i 100 % massivt, FSC®-certificeret ahorn og lakeret med vandbaseret maling. De rene linjer udgør en skulptur med en flydende form. Ting, der er skabt med en passion for detaljer, passer ubesværet ind i rummet. Echo kollektionen inkluderer tremmesenge, senge og kommoder med forskelligt tilbehør.

Kalon Studios blev grundlagt i 2007 i Los Angeles af parret Simmering kort tid efter, at deres første barn blev født. De besluttede at tage dette skridt, da de syntes, at det var umuligt at finde en egnet tremmeseng til deres nyfødte, så de besluttede selv at bygge en.

Når de udvikler deres unikke møbler, lægger designerduoen bag Kalon Studios i Los Angeles stor vægt på æstetik, bæredygtighed, økologi og anvendelsen af naturmaterialer. For at undgå lang og unødvendig godstransport producerer Kalon deres børnemøbler hos firmaet de Breuyn og anvender europæiske måleenheder og DIN-standarder på lokale værksteder med gennemprøvet håndværksmæssig kvalitet.