• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Karup Design

Møblerne fra Karup Design er komfortable sofaer i dagtimerne, og om aftenen forvandles de til behagelige senge. De polstrede møbler med skandinavisk charme er fleksible, behagelige og moderne på samme tid.


Oplev alle kollektioner og serier fra Karup Design

Ungt design: Funktionelle sofaer og senge

Pladsbesparende møbler gør ethvert rum mere rummeligt. Møblerne fra Karup Design er komfortable sofaer i dagtimerne, og om aftenen forvandles de til behagelige senge. De er ideelle til overnattende gæster og mindre lejligheder, hvor sofaen og sengen optager for meget plads. Komfort, enkelhed og pladsbesparende funktionalitet er egenskaber, der tiltaler både unge og gamle. Møblerne fra Karup Design passer perfekt ind i det første hjem, teenageværelset, gæsteværelser eller ferieboliger.

Dansk Design

Møbelfirmaet Karup Design blev grundlagt af Preben Christensen i 1972. Han begyndte at eksperimentere med former og materialer til sofaer og senge i laden på hans families gård. I starten af 80'erne opdagede Preben futonstellet i USA og tog det med hjem til Europa. I dag produceres møblerne i Karup Design i Midtjylland. Den familiedrevne virksomhed administreres i dag af anden generation af familien.

Side af Karup Design