Karup – producentbanner
Karup – logo

Karup

Møblerne fra Karup er komfortable sofaer i dagtimerne, og om aftenen forvandles de til behagelige senge. De polstrede møbler med skandinavisk charme er fleksible, behagelige og moderne på samme tid.

Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Nyhed
Sortér: Mest populær  


Ungt design: Funktionelle sofaer og senge

Pladsbesparende møbler gør ethvert rum mere rummeligt. Møblerne fra Karup er komfortable sofaer i dagtimerne, og om aftenen forvandles de til behagelige senge. De er ideelle til overnattende gæster og mindre lejligheder, hvor sofaen og sengen optager for meget plads. Komfort, enkelhed og pladsbesparende funktionalitet er egenskaber, der tiltaler både unge og gamle. Møblerne fra Karup passer perfekt ind i det første hjem, teenageværelset, gæsteværelser eller ferieboliger.

Dansk Design

Møbelfirmaet Karup blev grundlagt af Preben Christensen i 1972. Han begyndte at eksperimentere med former og materialer til sofaer og senge i laden på hans families gård. I starten af 80'erne opdagede Preben futonstellet i USA og tog det med hjem til Europa. I dag produceres møblerne i Karup i Midtjylland. Den familiedrevne virksomhed administreres i dag af anden generation af familien.

Side af Karup