Producentbanner – Kitchenaid, 3840x1440
KitchenAid

KitchenAid

KitchenAid køkkenmaskiner og køkkenredskaber af bedste kvalitet. Det 'integrerede køkkenkoncept' fra KitchenAid gør det enkelt og ukompliceret for enhver hobbykok at forvandle sit hjemlige køkken til et førsteklasses gourmetkøkken.

Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


KitchenAid – en revolutionering af hverdagskøkkenet

KitchenAid køkkenmaskiner og køkkenredskaber af bedste kvalitet. Det 'integrerede køkkenkoncept' fra KitchenAid gør det enkelt og ukompliceret for enhver hobbykok at forvandle sit hjemlige køkken til et førsteklasses gourmetkøkken. Virksomheden har en lang tradition bag sig:

Historien begyndte i år 1908 i Troy, Ohio. Ingeniøren Herbert Johnston lagde mærke til, hvordan en bager sled med at blande brøddej med en tung jernsk og besluttede at udvikle en bedre og lettere arbejdsmetode. Johnstons arbejde bar frugt i form af den første kommercielle røremaskine: Hobart Model H, som er blevet solgt til bagerier og USA’s flåde lige siden 1914. Produktets store succes ansporede Hobart til at gå i gang med nye opfindelser på køkkenmaskinefronten.

Allerede i 1919 kunne Hobart lancere den første elektriske røremaskine til hjemmebrug, Model H-5. De hjemmegående hustruer i Hobarts omgangskreds blev sat til at teste H-5, og den positive respons udeblev ikke: 'Jeg er ligeglad med hvad den hedder. Denne maskine er det bedste køkkenredskab, jeg nogensinde har haft.' Snart efter blev navnet KitchenAid® registreret som varemærke hos de amerikanske patentmyndigheder.

Banebrydende innovationer gør KitchenAid køkkenmaskinerne uundværlige

Endnu et revolutionerende skridt:
I 1920 tog KitchenAid® patent på den specialudviklede låsemekanisme i deres køkkenmaskiner. Succesen voksede støt, og snart var 'KitchenAid' blevet en uundværlig del af ethvert moderne køkken. De første reklamer for KitchenAid® fandt vej til de kulørte blade allerede i 1923. I 1927 lancerede KitchenAid® en ny model, G. Inden for tre år havde salgstallet for denne lettere og mere kompakte udgave overhalet model H-5 med 20.000 styk.

Selv Henry Ford var stolt ejer af denne praktiske produktnyhed fra 'de brølende tyvere'. 30'erne var præget af den globale økonomiske krise. Som modsvar til den 'Store Depression' hyrede KitchenAid® den anerkendte industridesigner Egmont Arens i 1936, og gav ham til opgave at udvikle tre nye modeller. Den nye køkkenmaskine skulle være rimelig i pris, alsidig og brugervenlig.

Det følgende år blev Arens K-serie så lanceret, og dette design er der stort set ikke blevet ændret på siden da.

KitchenAid sætter kulør på køkkener verden over med trendy farver

I 1986 blev køleskabet føjet til KitchenAid® sortimentet. Allerede i 1938 var sortimentet blevet udvidet med kaffemøller, og i 1992 var turen så kommet til blenderen. Året efter fik køkkenmaskinens klassiske design en overhaling, og den blev lanceret i nye, friske farver.

I 1993 fulgte så verdens første foodprocessor. I 2001 begyndte KitchenAid® at støtte foreningen Susanne G. Komen, hvis mål er at udrydde brystcancer.

Siden da har KitchenAid® doneret over 6 millioner USD til foreningen.

Siden 2005 har KitchenAid® har også støttet den tyske gren af foreningen, Komen Tyskland e.V. Køkkenspecialistens omfattende produktsortiment omfatter brødristere, espressomaskiner, køkkenredskaber, gryder, køkkenmaskiner og diverse indbyggede enheder, der lader dig udfolde dine kulinariske køkkenredskaber i et professionelt køkken. Ønsker du at købe KitchenAid produkterne online? Så besøg Connox Interiørshop, hvor du finder et bredt udvalg af de mange spændende produkter.

Side af KitchenAid