Klein & More

"Design is More" har været mottoet for Gerd F. Klein, Sebastian Klein og Jan Teunen i over 20 år. Dette brand giver verden små, men smukke produkter.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Design is More – Klein & Mores virksomhedsfilosofi

"Design is More" har været mottoet for Gerd F. Klein, Sebastian Klein og Jan Teunen i over 20 år. Dette brand giver verden små, men smukke produkter. Dengang som nu har Klein & More beskæftiget sig med de "vedvarende værdier" – nemlig den fremtidige store efterspørgsel efter innovative produkter.

Der er ingen stilstand i en kollektion, der udvikler sig dynamisk og giver designerne en platform til at eksperimentere. Eksperimenter, der ikke altid er succesrige, men som kaster ny viden af sig.

Kærlighed til design forener

I dag er Klein & More hovedsageligt producent og distributør. De ledsager produkterne fra designideen til produktion og videre ud på markedet. Mere end 121 licensaftaler med nationale og internationale designere viser, at virksomheden engagerer sig i godt design. Denne kærlighed til design anerkendes af vigtigste designere verden over og resulterer i kreativt samarbejde til gavn for unge spirende designere og samlinger.

Til trods for mangfoldigheden i kollektionen forenes Klein & More produkterne af et element: De skaber traditioner, står op for kulturelle trends, fungerer teknisk og følelsesmæssigt, fremstår med formelle kvaliteter og har ærlig æstetik og ægthed. De er originale, væsentlige, omhyggeligt fremstillet og karakteriseret ved deres holdbarhed og modstandsdygtighed.

Side af Klein & More