• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Konstantin Slawinski

Siden 2003 har Konstantin Slawinski stået for designorienteret boligtilbehør med funktionalitet, der simpelthen gør livet smukkere.


Siden 2003 har Konstantin Slawinski stået for designorienteret boligtilbehør med funktionalitet, der simpelthen gør livet smukkere.

I samarbejde med unge designere tilbyder virksomheden med base i Siegen utraditionelle, men altid brugbare og frem for alt smukke produkter fra primært tysk produktion, som du aldrig har set før og gerne vil have i dit eget hjem. Dette bevises ikke mindst af adskillige designpriser og -priser, såsom Interior Innovation Award 2014 og Design Plus Award på Ambiente 201 4.

Fra stilfulde kontorartikler til elegante køkkenhjælpemidler til elegante belysningselementer dækker serien af høj kvalitet en lang række livs- og aktivitetsområder uden nogensinde at dukke op hver dag. Hvert år overrasker Konstantin Slawinski med nye innovationer, som ofte er blandt branchens prisvindere.

Konstantin Slawinski er efterkommer af Slawinski & Co. GmbH, der siden 1914 har været kendt som producent af skræddersyede metalgulve til apparat-, container- og anlægskonstruktion. Fra Siegen, midt i Tyskland, leverer fjerde generations familievirksomhed til kunder over hele Europa.

Side af Konstantin Slawinski