Korn Produkte

Jochen Korn står for patenterede designløsninger, der skaber langtidsholdbar værdi mellem funktionalitet og æstetisk kvalitet.Jochen Korn står for patenterede designløsninger, der skaber langtidsholdbar værdi mellem funktionalitet og æstetisk kvalitet. Ud over mange bestillingsopgaver og produktundersøgelser har han skabt sine egne designprodukter af høj kvalitet, som han producerer og sælger til lokale partnere og producenter.

Jochen Korn ønskede at bygge videre på sine solide kompetencer som møbelsnedker og styrke sine kunstneriske færdigheder på kunstakademiet i Kassel. Som uddannet produktdesigner og kunsthåndværker har han udvidet hele spektret for sine designprodukter.

Hvad enten det drejer sig om design af enkelte unikke møbler eller egentlig serieproduktion, eller om det handler om pragmatiske værelsesløsninger eller indretning af kontorer, apoteker og lægeklinikker, så står Jochen Korn for hele designprocessen lige fra idé til realisering.

"Et designeventyr udvikler sig via opmærksomheden på mennesker, som kan blive inspireret af veldesignede produkter", siger Korn. For ham skaber også det, der omgiver produkterne, værditilvækst. Det kan f.eks. dreje sig om emballagen, produktgrafikken og i særlig grad formidlingen af selve kunsthåndværket.

På et forskningsprojekt ved universitetet i Kassel eksperimenterede Korn i mange år med en ny type beton. Betonen kan designes, så den bliver helt glat, og den kan endda fremstå som noget, man næsten kan omfavne. Dette materiales potentiale giver ham mulighed for at eksperimentere, men også for at demonstrere realiseringen af specielle løsninger til dagligstuen samt et helt spektrum af produkter og idéer.

Side af Korn Produkte