• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Koziol

Koziol er det innovative designerbrand, der anvender nye materialer og effekter til at skabe afholdte bestsellere, fra den populære pindsvineformede osteskærer til utallige andre inspirerende og originale produkter.


Oplev alle kollektioner og serier fra Koziol

Koziol – fremstillet i Tyskland

Koziol har skabt og produceret kvalitetsprodukter med overraskende designs til hjemmet siden 1927. Koziols produkter fremstilles i Odenwald-området i Tyskland, og de er skabt i fornuftig balance mellem mennesker og miljøet ved at spare på ressourcer og energi, mens de lever op til de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Kasimir – pindsvineformet osteskærer

Et af Koziols mest populære designs er osteskæreren, der har form som et pindsvin. Skæreren passer perfekt i hånden med sine behagelige kanter og legende udseende, og piggene kan høvle parmesan, cheddar og andre friske ingredienser til lækre, hjemmelavede måltider.

Design

Det unikke og internationalt belønnede Koziol design fremstilles i samarbejde med værkstedet og de mest anerkendte designere og universiteter i Europa. Sammenspillet mellem hjerte, hightech og håndværk har resulteret i de legendariske og langvarige designikoner som kopserien Aroma af Matteo Thun og Koziol eller tasken af stjernearkitekt Alessandro Mendini. Mange af dem er blevet belønnet flere gange med de mest anerkendte, internationale designpriser – mere end 50 gange i alt.

Bæredygtighed

Koziol anvender kun termoplastiske materialer, der er 100 % genanvendelige uden blødgørere. Koziol bruger kun giftfri farvepigmenter og pakker kun i fornuftig emballage med den 'grønne prik'. Al plastikaffald fra produktionen genanvendes. Det kan ikke gøres mere fornuftigt og rent end Koziol gør det.

Certificeret kvalitet

Koziol har været ISO 9001-certificeret i kvalitetsledelse i over 10 år nu. Koziol er et hårdtarbejdende forbillede for hele branchen med et strengt kaizen-program og fokus på virksomhedens miljøpolitik. Hele fremstillingsprocessen er problemfri og gennemskuelig. Produkterne fra Koziol blev alle testet og vurderet til at være 'meget gode' af magasinet 'ÖKOTEST'.

Gør din verden til et bedre sted og dig selv til en gladere person

Koziol opfinder og designer objekter til en smukkere verden ved at lade fantasien udfolde sig og følelsen af lykke blomstre. Alle har råd til lykke med Koziol designs, og alle kan give det til andre. Og dermed bliver verden et lidt bedre sted at leve.

Lykkefabrikken Koziol

Tusinder af folk i glasproduktionen på Koziols 'Glücksfabrik' (lykkefabrik) har oplevet, hvordan medarbejdere, partnere og kunder bliver gladere mennesker. Her ser og forstår man, hvordan der skabes bæredygtig lykke med korte veje, de bedste materialer og etiske, uskadelige producentbetingelser. Det interaktive Koziol museum inviterer til at deltage i glæden med de fornøjelige kantinelækkerier med regionale specialiteter og interiørshoppen med accessories til køkkenet, badeværelset og stuen samt pyntegenstande og små souvenirs. Alt, hvad der gør livet smukkere og mere lykkeligt.

Side af Koziol


 

Virksomheden Koziol – fremstillet i Tyskland

Koziol har siden 1927 opfundet, designet og produceret designerprodukter i plastik til hjemmet af høj kvalitet. Virksomheden producerer udelukkende i Tyskland, i Erbach, midt i Odenwald-området: Ansvarligt, i harmoni med mennesker og miljø, ressource- og energibesparende og efter høje kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

 

Klimaneutral med Koziol

Inspirerende, holdbart, ansvarligt og klimaneutralt: Koziol inspirerer med bæredygtige løsninger til en fremtid, der er værd at leve i.

De vigtigste designs