Koziol – your kitchen kollektion

Filter 

Farver  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Alle kan ikke lide det samme, og individualitet er i høj kurs, især i køkkenet – og ikke kun i forbindelse med madlavning. Med de individualistiske og personlige redskaber fra Koziol er køkkenet ikke længere bare et køkken, men 'dit køkken'.

I byen Erbach im Odenwald, en tysk by i hjertet af Centraleuropa, bliver Koziols inspirerende og originale produkter skabt. Innovative ideer, spændende design, nye materialer og deres indvirkning er det, der skaber salgssucceser. Og det gælder nu om dage inden for næsten alle områder:

Lamper, tilbehør, små møbler, pyntegenstande, køkken- og badeværelsesting er blevet en del af producentens produktsortiment, som udelukkende fremstilles i Tyskland. Selv til køkkenet har Koziol fundet på hyggelige og fantasifulde design, som den tyske producent er så kendt for. Robuste materialer og gode idéer karakteriserer your kitchen serien – uden at der gås på kompromis med reglerne for god køkkenhygiejne, kogekunst og praktiske hensyn. Koziol står for usædvanligt design, som ganske enkelt spreder glæde.