Kvadrat

Kvadrat blev grundlagt i Danmark i 1968 og har nu indtaget en førerposition på det europæiske marked for design-tekstiler. Firmaet leverer til berømte arkitekter, designere og møbelproducenter.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Oplev alle kollektioner og serier fra Kvadrat

Kvadrat blev grundlagt i Danmark i 1968.

Kvadrat har en førerposition på det europæiske marked for designertekstiler.

Selskabet leverer til berømte arkitekter, designere og møbelproducenter over hele verden. Kvadrats målsætning og udfordring er løbende at redefinere de æstetiske, teknologiske og kunstneriske grænser for tekstiler. Derfor arbejder virksomheden med internationale topdesignere, arkitekter og kunstnere, heriblandt Alfredo Häberli, Peter Saville, Akira Minagawa, Tord Boontje, David Adjaye og Olafur Eliasson.

Kvadrat spiller også en aktiv rolle i kunstprojekter, som nedbryder grænserne for brugen af tekstil. Frieze Art Fair er det seneste kunstprojekt, som Kvadrat har været en del af. I 2007 blev Kvadrats tekstiler ligeledes anvendt i Serpentine Pavilion i Hyde Park. Kvadrats tekstiler har været anvendt i nogle af verdens mest spændende arkitektoniske bygninger, så som The Gherkin i London, Museum of Modern Art i New York, Walt Disney Concert Hall i Los Angeles, Rigsdagen i Berlin, Guggenheim-museet i Bilbao, Operaen på Holmen i København, Yves St. Laurent i Paris og det nye operahus i Oslo.

Side af Kvadrat


De vigtigste designs