Virksomhedsbanner – Kyouei design – 3840 x 1440
Kyouei Design

Kyouei Design

Kouichi Okamoto, chefdesigner og grundlægger af Kyouei Design, har et cv, der er præcis så interessant som hans design. Okamoto er en helt igennem autodidakt designer, der aldrig har gået på designskole.


Ingen produkter fundet.

Kyoueis chefdesigner, Kouichi Okamotos filosofi er "enkelt design med enkle idéer."

"Det er bare genialt, det burde jeg selv have tænkt på" – det er nok det første, man tænker på, når man ser det design, som den nytilkomne japanske designer laver.

Kouichi Okamoto har f.eks. designet en lampe til Kyouei, som består af en gummiballon og en LED-lampe. I princippet er ballonlampe er en meget enkel idé og alligevel udstråler den et meget behageligt lys.

Kouichi Okamotos cv er ligeså interessant som hans design. Han er en helt autodidakt designer og har aldrig gået på designskole. Kouichi Okamoto var en succesrig DJ i lang tid, inden han blev adm. direktør og chefdesigner hos Kyouei Design. Mange af hans design har han skabt sammen med sin kone Ayako Nakanishi.

De enkle og smukke genstande har vundet stor anerkendelse på designudstillinger såsom New York ICFF og 100% Design i Tokyo.

Side af Kyouei Design


Designer