L&Z

L&Z blev stiftet af Daniel Lorch og Aidin Zimmermann i 2010. Den Berlin-baserede virksomhed udvikler enkle og selvindlysende produkter til det moderne arbejds- og fritidsliv.Folk arbejder i dag ved køkkenbordet, og de spiser samme sted. Ting bliver mindre, de bliver smartere og hurtigere, og folk bliver mere fleksible og spontane. De ting, som vi er vant til i livet, er under forandring, og gamle adfærdsmønstre opløses. Bevidstheds- og tankeprocesser tilpasses. Nye arbejdsbetingelser og kommunikationsvaner ændrer de krav, vi stiller til produkter, hvis traditionelle anvendelsesformål, vi altid har taget for givet. Daniel Lorch og Aidin Zimmermann lever op til disse udviklinger med deres L&Z brand. L&Z spørger sig selv: Hvordan kan et bord, en reol eller en bog forblive meningsfulde? Hvilke nye behov kan opfyldes?

L&Z, der blev stiftet i Berlin i 2010, har til formål at lancere produkter, der integrerer denne proces på en intelligent måde, reagerer på den og dermed implementerer en enkel produktionsmetode, effektiv udnyttelse af materialerne og samtidig udvikler ergonomien og fastholder høje kvalitetsstandarder og skønhed med hensyn til designet. Produkter, der på en traditionel og moderne måde er forpligtede på at overholde principperne om funktionalitet og høj kvalitet, men som alligevel er opbrudt af irrationelle momenter.

L&Z fremstiller praktiske og prismæssigt overkommelige genstande, der er beriget af et karakteristisk og subjektivt præg, der tilføres under det sidste bearbejdningstrin, hvilket styrker relationen til mennesker, der anser den rene funktionalitet for at være lige så utilfredsstillende som den rene pynt.

Side af L&Z