Leff Amsterdam

Leff Amsterdam har designet ure siden 2011, som adskiller sig fra konventionelle ure i kraft af deres ædle finish og visuelt tiltrækkende ydre og samtidig en overkommelig pris.Leff Amsterdam har designet ure siden 2011, som adskiller sig fra konventionelle ure i kraft af deres ædle finish og visuelt tiltrækkende ydre og samtidig en overkommelig pris. Deres egne høje krav til æstetik, design og kvalitet er også i positiv forstand ansvarlige for, at den hollandske urmager giver en usædvanlig garanti på fem år.

Alle bevægelser er næsten lydløse og er udstyret med tyske og japanske urværker, der regnes blandt de bedste i verden.
Som et slags ægthedscertifikatet, har hvert Leff Amsterdam ur en orange prik, hvilket naturligvis er en slags reference til den hollandske nationalfarve.
Servicepakken, der følger med alle Leff urbatterier og vægbeslag, er en selvfølge for Leff Amsterdam.

Leff Amsterdam siger om sig selv:
"Vi synes, at livet er for smukt til kedeligt design. Det er grunden til, at vi grundlagde Leff Amsterdam: at skabe retlinede genstande, der viser tiden eller fremhæver deres omgivelser. Du fortjener spændende omgivelser i dit liv.
Alle Leff produkter er skabt af internationale designere. De er udviklet med personlighed og stil og er fremstillet med særlig omhu i forhold til holdbarhed og kvalitet. Vi håber, du får ligeså meget glæde af vores produkter, som vi har haft ved at skabe dem."

Side af Leff Amsterdam


De vigtigste designs