Producentbanner – Less n more – 16:6
Less 'n' more

Less 'n' more

Idéer, drømme, mål, venskab, ansvar og hjerte – disse er de styrende ord bag den tyske design producent Less 'n' more. Kai Steffens og Christian Dinow har udviklet produkter efter strenge kriterier siden 2002.Del
  •  Facebook
  •  Pinterest
  •  Google+
  •  Twitter
  •  E-mail

Idéer, drømme, mål, venskab, ansvar og hjerte – disse er de styrende ord bag den tyske design producent Less 'n' more. Kai Steffens og Christian Dinow har udviklet produkter efter strenge kriterier siden 2002.

Produkter fra Less 'n' more er fuldstændig gennemtænkt og reduceret til essensen. Højeste kvalitet, de mest moderne teknologier og kærlighed til detaljer er fokusset hos begge stiftere af selskabet og de skaber æstetiske produkter, der forpligter sig til bæredygtighed. Mindre er mere, det er oprindelsen af selskabets navn.

Less 'n' more: Lamper til fremtiden

Sammen med deres team og maskot Paul, en terrier, udviklede Steffens og Dinow LED lamper til fremtiden. Da Kai Steffens ved en masse om udvikling af energibesparende lyskilder på grund af sit industrielle Design diplom, er det muligt for Less 'n' more at blive betragtet som specialist på dette område.

Less 'n' more producerer alle designs med en masse kærlighed til detaljer, med håndkraft i Tyskland. Ædelt egetræ, beton, det fineste porcelæn og moderne teknik, er nogle af kendetegnende i lamperne fra Less 'n' more. Og for at repræsentere de fine designs fra den tyske producent i mere end bare lamper, udvikler Less 'n' more også møbler og tilbehør.

Side af Less 'n' more