Lexon

Lexon er forblevet trofast over for sine designforpligtelser efter nitten års udvikling uden at gå på kompromis. Elektronik-, bagage-, rejse-, kontor- og fritidstilbehør: denne udvikling kan ikke måles i tal. Den kan måles på følsomheden.Lexon har siden 1991 etableret et prisbelønnet forhold til kreativitet. Lexon er forblevet trofast over for sine designforpligtelser efter nitten års udvikling uden at gå på kompromis. Elektronik-, bagage-, rejse-, kontor- og fritidstilbehør: denne udvikling kan ikke måles i tal. Den kan måles på følsomheden. Det handler frem for alt om at gøre en genstand til en fornøjelse at bruge hver dag.

Den intimitet Lexon ønsker at bevare med sine færdigheder, er også den som virksomheden ønsker at videregive til sine kunder: brugervenlige genstande til sine forbrugere. Teknologiens og materialernes mangfoldighed, store navne og inspiration, de tilhører alle én stor familie: gamle og unge designere mødes endelig. Hvert år understreger 55 lande og kunstmuséer i hele verden virksomhedens betydning.

I 2010 er Lexon mere end nogensinde et universelt, nutidigt brand: i sin tid, her og nu. Grundlæggeren af Lexon, der er født i 1953, har altid haft en passion for design, og hans designuddannelse kommer af hans lange erfaring og utallige kontakter til designere verden over. Lysten til at skabe og producere ting kommer fra en simpel idé om en ægte følelse og sjov.

Side af Lexon


De vigtigste designs