Producentbanner – Lightyears – 16:6
Lightyears

Lightyears

Lys giver liv, uanset om det handler om liv i den store sammenhæng eller liv i de enkelte hjem. Derfor er det helt naturligt at stille strenge krav til de lamper, der spreder lys i vores omgivelser. Der bør altid være en klar sammenhæng mellem en lampes f


Ingen produkter fundet.

Lys giver liv, uanset om det handler om liv i den store sammenhæng eller liv i de enkelte hjem. Derfor er det helt naturligt at stille strenge krav til de lamper, der spreder lys i vores omgivelser.

Der bør altid være en klar sammenhæng mellem en lampes form og funktion. Først og fremmest skal den sikre en funktionel belysning, men samtidig give en æstetisk oplevelse, uanset om den er tændt eller slukket. Det er den grundlæggende filosofi bag selskabet Lightyears.

En virksomhed, der udfordrer måden, hvorpå man tænker, udvikler og opfatter lys.

"For os er innovation ikke blot en kliché, men et mantra, som kendetegner hele vores organisation. Vores vilje og evne til at føre de bedste idéer ud i livet stammer fra vores mål om at udvide opfattelsen af funktionel og æstetisk belysning.

Vi arbejder målbevidst hen imod at udvikle lamper, der sætter nye standarder for design og kvalitet. Derfor har vi sat vores standarder højt, og samarbejder med nogle af de mest dygtige og visionære arkitekter og designere." Hver lampe er udtænkt og skabt fra bunden, et produkt skabt i tæt samarbejde med designeren.

Side af Lightyears


Designer