LindDNA

LindDNA er en dansk virksomhed med hovedsæde i Aarhus, der producerer møbler og andet brugskunst af træ og genanvendt læder. Ud fra de danske, genanvendte materialer skabesdesign, der er enkel og sanselig.

Oplev LindDNA

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Nyhed
Sortér: Mest populær  


Oplev alle kollektioner og serier fra LindDNA

LindDNA – dansk design og genanvendt læder

LindDNA er en dansk virksomhed med hovedsæde i Aarhus, der producerer møbler og andet brugskunst af træ og genanvendt læder. Søstrene Bine og Mie Lind grundlagde designvirksomheden LindDNA i 2013. De udviklede ideen om at designe produkter i genanvendt læder sammen med deres far en aften ved spisebordet. Preben Lind leder virksomheden, der indtil videre lægger navn til 1000 prodokter.

LindDNA anvender læderrester fra produktion af tasker, sko og andre tøjgenstande. Læderet er miljøvenligt og sparer ressourcer i forhold til konventionelt læder, da det er skåret ud og sat sammen med naturligt gummi. Det genanvendte læder fra LindDNA er derfor meget stærkt og vand- og smudsafvisende takket være indholdet af 20 % gummi.

Dansk træ og holdbarhed

De barske skandinaviske skove – især de danske egetræer – er altid en del af LindDNAs designs. Eg er et robust og hårdt træ, der er stærkt og holdbart. Holdbarhed er meget vigtig for LindDNA, især når det kommer til design.

Det er uld og andre materialer også. Alle materialer kommer fra Danmark og behandles med stor forsigtighed i lokale værksteder. Hvert trin udføres bedst i hånden. Det tager længere tid, men gør hvert produkt unikt og udvikler sin egen historie i den kreative proces. Betegnelsen "Made in Denmark" er ikke en forretningsstrategi, men en livsstil hos LindDNA.

Side af LindDNA