• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

LindDNA

LindDNA laver boligtilbehør og møbler af dansk træ og genbrugslæder. Dette resulterer i fremragende designs, der er enkle og sensuelle på samme tid.

Dansk design med egen signatur

Det skandinaviske mærke LindDNA skaber unikke designs lavet af dansk træ og genbrugslæder, der vil blive husket.


Oplev alle kollektioner og serier fra LindDNA

LindDNA – dansk design og genbrugslæder

LindDNA er en dansk virksomhed med base i Aarhus, der laver boligtilbehør og møbler af dansk træ og genbrugslæder. Det er chefdesigneren, ejeren og virksomhedens grundlægger Preben Lind, der står bag brandet. Virksomhedens værdier omfatter æstetisk funktionalitet, dansk produktion og godt håndværk med bæredygtighed som et centralt element.

Læderet, som LindDNA bruger, stammer fra læderrester fra produktion af tasker, sko og andet tøj. Skåret småt og derefter forbundet med naturgummi, er læderet et miljøvenligt og ressourcebesparende alternativ til konventionelt læder. Takket være 20 % gummiindhold er det genbrugte LindDNA-læder særligt robust, vand- og smudsafvisende og så nemt at rengøre.

Dansk træ og holdbarhed

De barske skandinaviske skove, især det danske egetræ, er et gennemgående tema i LindDNAs designs. Egen giver et robust og hårdt træ, der gør designene stabile og holdbare. Holdbarhed er meget vigtig for LindDNA og kommer først med hvert design.

Det samme gælder uld eller andre materialer. De kommer alle fra Danmark og bearbejdes med største omhu i lokale værksteder. I bedste fald udføres hvert trin i hånden. Dette tager længere tid, men gør hvert stykke unikt og udvikler sin egen historie i den kreative proces. Hos LindDNA er mærket "Made in Denmark" ikke en forretningsstrategi, men en holdning til livet.

Side af LindDNA


De vigtigste designs