• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

LindDNA

LindDNA producerer boligtilbehør og møbler af dansk træ og genbrugslæder. Dette skaber fremragende designs, der er enkle og sensuelle på samme tid.

Dansk design med egen signatur

Det skandinaviske mærke LindDNA skaber unikke designs fra dansk træ og genbrugslæder, der vil blive husket.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Oplev alle kollektioner og serier fra LindDNA

LindDNA - dansk design og genbrugslæder

LindDNA er en dansk virksomhed baseret i Aarhus, der fremstiller boligtilbehør og møbler af dansk træ og genbrugslæder. Det er chefdesigneren og virksomhedens grundlægger Preben Lind, der står bag mærket. Virksomhedens værdier omfatter æstetisk funktionalitet, dansk produktion og godt håndværk med bæredygtighed som et centralt element.

Det læder, der bruges på LindDNA, stammer fra læderrester, der opstår ved fremstilling af tasker, sko og andre beklædningsgenstande. Skåret i små og derefter forbundet igen med naturgummi, er læderet en miljøvenlig og ressourcebesparende variant af konventionelt læder. Takket være sit 20% gummiindhold er det genbrugte LindDNA -læder særligt robust, vand- og snavsafvisende og så let at rengøre.

Dansk træ og holdbarhed

De ru skandinaviske skove, især det danske egetræ, er et tilbagevendende tema i LindDNAs designs. Eget tilbyder et robust og hårdt træ, der gør designene stabile og holdbare. Holdbarhed er meget vigtigt for LindDNA og kommer først i ethvert design.

Det er det samme med uld eller andre materialer. De kommer alle fra Danmark og behandles med den største omhu i lokale værksteder. I bedste fald udføres hvert arbejdstrin i hånden. Det tager længere tid, men gør hvert stykke unikt og udvikler sin egen historie i den kreative proces. Hos LindDNA er mærket "Made in Denmark" ikke en forretningsstrategi, men en holdning til livet.

Side af LindDNA


De vigtigste designs