linea1

Bøger, cd'er og mapper er præsenteret på væggen med næsten ingen synlig støtte. Designmæssigt er linea1-hylderne kendetegnet ved deres "fravær". Linea1 hylder er fremstillet og produceret i Berlin med høj præcision indenfor kunsthåndværk.I 2004 havde Irina Jurasic og Francesco Apuzzo behov for nye hylder og designede to versioner, en til paperback-sized bøger og kompakte cd'er, lavet af bøjede stålplader.

Entusiastiske venner og kolleger ville også have nogle, hvilket gjorde den første vareproduktion mulig. Med den stigende efterspørgsel, besluttede de to arkitekter sig for at finde en virksomhed som kunne stå for fremstilling og distribution af deres designs. I 2005, blev linea1 etableret i Berlin, hvor al produktion er baseret.

I designet fokuserer linea1 netop på hvordan et objekt skal udføre sit arbejde og hvad det har at sige om det. En tilgang til økonomi er karakteristisk for deres designs i form af æstetik såvel som produktion. Materialerne anvendes til fulde kapacitet ved hjælp af en nøjagtigt tilpasset tykkelse af hylderne og i overensstemmelse med dets forbundne kvaliteter. Produkterne er takket være pulver lakering slidstærke og praktiske.

Side af linea1