Linie 58

Linie 58 blev grundlagt i september 2011 af Jakob Schenk. Den unge virksomhed fokuserer med sine produkter på individualitet og brugeren.Linie 58 blev grundlagt i september 2011 af Jakob Schenk.

Planen om at stifte virksomhed og videreudvikle Tick-systemet opstod efter den vellykkede Tick-udstilling på DMY i Berlin i 2011.

Linie 58 udvikler innovative produkter "Made in Germany", som fokuserer mindre på mainstream og meget mere på de funktionelle og miljømæssige aspekter. Brugeren er altid i fokus og bliver meddesigner.

Jakob Schenk forklarer: "For nogle år siden ejede jeg sammen med nogle venner et gammelt folkevognsrugbrød, en gammel postbus. Tallet 58 var malet i sort foran og bag på bussen.

Den tidligere ejer (efter posthuset) var begyndt at udstyre den som autocamper, og man kunne sove i den samt have plads til flere passagerer.

Forståeligt nok blev det hurtigt et velkomment transportmiddel til ferierejser og alle former for aktiviteter og blev den populære "linie (rute) 58", som styrede mod alle vigtige destinationer efter sin helt egen tidsplan." Bussen eksisterer (formentlig/desværre) ikke længere, men en masse gode minder har bidraget til at bringe "linien (ruten)" til live. Når man starter virksomhed, kræver det en masse idealisme, entusiasme, optimisme, mobilitet og et ønske om personlig frihed, alt sammen noget, der også kendetegnede den tid."

Side af Linie 58