LowkonLowkon blev grundlagt 2003 i Hechingen i Sydtyskland for foden af det eventyrlige Hohenzollern Slot. Området mellem floden Neckar og plateauet Schwäbische Alb har altid været hjemsted for innovative medlemmer af borgerskabet, hvilket kan konkluderes på baggrund områdets maskinindustri. Derudover har området længe udgjort hjertet i den tyske beklædningsindustri. Mode og fornemmelse for gode former har formet borgerne i Hechingen.

Lowkon som designvirksomhed gør op med rødderne og udvikler innovative produkter. Det første produkt, der er klar til markedsføring, er SIGMARAIL® CD-reolsystemet i aluminium.

Lowkon SIGMARAIL® Aluminium CD Regalsystem

"Form følger funktion" er mottoet for Mike Büchert, ejeren af Lowkon, og med det in mente bakker han op om design, der tilpasser sig Bauhaus-stilens elegante og klassiske enkelhed.

"Bauhaus har til formål at skabe tidssvarende boligudvikling, fra enkelt køkkenudstyr til hele boliger", var måden, hvorpå Walter Gropius beskrev formålet i 1925. "Bauhaus ønsker at uddanne en ny og hidtil ukendt type industriarbejdere og håndværkere, der mestrer teknologi såvel som form." (Bauhaus-produktionens grundprincip I: Neue Arbeiten der Bauhauswerkstätten, Baubuch, 1925).

Perfekt funktion og minimalistisk design er SIGMARAIL®s enestående kvaliteter. Derfor er Lowkon objekt|design helt på linje med Bauhaus klassikernes tradition.
Du har glæde af et Lowkon produkt hele livet.

Side af Lowkon