Lyon Beton

Fransk laissez faire støbt i beton: Lyon Beton-teamet har arbejdet i 5 år på at udvikle deres unikke materiale. De har lagt særlig vægt på cementens kornede overflade helt i overensstemmelse med designerens ånd.Samarbejde med regionale kunstnere og designere

Lyon Beton-teamet har i ca. 5 år arbejdet i den nordlige del af Lyon på at udvikle cement, der kan bruges til produktion af møbler og tilbehør, uden at de bliver for tunge. Producenten Lyon Beton har ved hjælp af cement og finkornede overflader skabt en overflade, der føles blød og behagelig og inspirerer forskellige designere og kunstnere fra Lyon og omegn til at skabe nye og undertiden humoristiske design.
Møblerne, der består af beton med metaltråde og fiberbundter, har en acceptabel vægt. Betonstøbningen giver ru hjørner og kanter. Teamet mestrer teknologien og har givet kollektionen et velplejet ydre med omhyggeligt udført kurver og kanter.

Lyon Beton samarbejder bl.a. med Bertrand Jayr (kunst og design), Le Bocal Ltd (grafisk design) og Crew Birdy Kids (street art).

Side af Lyon Beton