Magis Design

I 1976 grundlagde Eugenio Perazza virksomheden Magis med hovedkvarter i Motto di Livenza tæt ved Venedig.

Oplev Magis

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Oplev alle kollektioner og serier fra Magis

Magis – italiensk design og international alsidighed

I 1976 grundlagde Eugenio Perazza virksomheden Magis med hovedkvarter i Motto di Livenza tæt ved Venedig. Magis ser sig selv som en slags produktionsselskab, hvor forskellene mellem de internationale designeres sprog og stil bliver fremhævet og er det afgørende element i produkterne.

Magis er ikke en produktions- og fremstillingsvirksomhed, da man har valgt forskellige specialister og leverandører, som tager sig af den del. Desuden er Magis mere fokuseret på mulighederne for at afprøve designernes idéer på en mere fleksibel måde og derved give dem garanti for en slags selvbestemmelse og uafhængighed, når de skaber noget for Magis. Grundlæggeren, Eugenio Perazza, er altid direkte, engageret og meget entusiastisk i sin involvering i udviklingen af produkterne.

Ud over stole og andre møbler har Magis en alsidig og frisk kollektion af dagligdags brugsting, som er skabt af anerkendte designere såsom Konstantin Grcic, Jasper Morrison, Michael Young, Stefano Giovannoni, Marc Newson, James Irvine og Karim Rashid.

I modsætning til Cappelini, Danese Milano, Flos, Kartell eller Zanotta hører Magis ikke til de traditionelle italienske firmaer fra 50'erne og 60'erne, som grundlagde og skabte begrebet italiensk design. Men Magis, som siden 1976 er gået sine egne karakteristiske veje, følger denne tradition og har den altid in mente. Således fokuserer Magis mest på plastik- og metalmaterialer, som de løbende fremstiller nye og innovative produkter af.

Ud over den berømte barstol Al Bombo af Stefano Giovannoni (1997) er andre succesfulde produkter fra firmaet flaskeholderen Bottle (1994), stolen og lænestolen Air (2003) af Jasper Morissonor, Chair One stolen (2003) af Konstantin Grcic, samt klapbordet og stolen Aida af Richard Sapper (2002), blot for at nævne nogle få.

Side af Magis Design


 

Video af nogle af designmilepælene fra producenten Magis

En designhistorie: Magis produkter fra 1976 til i dag ... de mest berømte designs fra det italienske firma – en animeret montage af hovedprodukterne i kronologisk rækkefølge.

De vigtigste designs