Magisso - Self Cooling Ceramics Ceramic Collection

Magisso - Self Cooling Collection - Banner


Keramikken i Self Cooling Collection fra Magisso inspirerer med en selvafkølende funktion og et moderne look. Samlingen indeholder forskellige sorte keramikker af Simon Stevens. Naturlige kølesystemer til drikkevarer og mad.

Selvafkølende funktion

Bare hold det under koldt vand i et minut, og keramikken - hvad enten det er glas, skål eller krus - opbevar kulden i to til fire timer. Med op til 40% under udetemperaturen køler keramikken fra Magisso kold mad og drikke. En forfriskende øl, is eller en sprød salat forbliver kølig i lang tid med de selvafkølende skåle og glas i Cooling Collection. Voluminøse kølerposer eller isterninger, der fortynder drikken, kan sikkert forblive i skabet (køleskab).

Du skal blot mærke

Lavet af sort keramik, alle beholdere i samlingen kan let tilpasses med kridt. Dyp, saucer, salater eller drinks - skriv bare hvad der er indeni.

Hvid bogstaver på sort baggrund ser ikke kun særlig elegant ud, men er også praktisk. Navne, gode ordsprog eller små motiver kan også registreres på keramikken. Praktisk til grill, fødselsdage og andre lejligheder.

Fremragende design

I 2015 modtog Cool-ID kruset Red Dot Design Award - en af de mest berømte designpriser. Den overbevisende funktion og det specielle udseende var afgørende for juryen, der fik Simon Stevens-kruset tildelt godkendelsesstemplet.


 

Self Cooling Ceramics Collection fra Magisso

Den selvkølende keramik fra Magisso med et ædelt look præsenteres her i hverdagen. De praktiske retter til hver dag skal blot gennemblødes kort med koldt vand - så køler karrene pålideligt i flere timer. Perfekt til sommer, grillfester og andre lejligheder.