Producentbanner – Materious, 16:6
Materious

Materious

Materious er et designstudio bestående af det amerikanske par Stephanie og Bruce Tharp. Designerne har arbejdet sammen i Chicago siden 2005 og her skabt produkter, der danner forbindelser til kunderne.Materious er et designstudio bestående af det amerikanske par Stephanie og Bruce Tharp. Designerne har arbejdet sammen i Chicago siden 2005 og her skabt produkter, der danner forbindelser til kunderne.

Stephanie Tharp studerede mekanik, før hun begyndte at arbejde som udviklingsingeniør for Ford. Efter to års arbejde for denne bilproducent begyndte hun at læse igen og er nu Master i industrielt design fra Rhode Island School of Design. I Chicago, som er hjemsted for Materious, underviser Tharp i design.

Udover en doktorgrad i antropologi har Bruce Tharp har også en kandidatgrad i industrielt design. Han underviser i design i Chicago. På grund af deres ensartede, men alligevel forskellige karrierer og interesser supplerer parrets designs hinanden perfekt.

Materious' arbejde er baseret på den tvetydige betydning af engelske ord "Materious", som både henviser til en genstands fysiske tilstedeværelse og dens betydning og relevans. Tharps-parret understreger især vigtigheden af forholdet mellem deres produkter og brugeren.

Tegnestuen i Chicago har allerede arbejdet for mange anerkendte brands og har i et stykke tid produceret og distribueret sine egne kreationer.

Side af Materious