Menu - Nepal Projects

Menu - Nepal Projects


Traditionelt håndværk og skandinavisk design

Nepal Projects er et samarbejde mellem Menu, forskellige designstudier og lokale håndværkere i Nepal. Formålet er at skabe nye arbejdspladser for kvinder med rimelige arbejdsvilkår og at hjælpe de lokale håndværkere.

Nepal Projects voksede fra vores ønske om at bruge Menu som platform til at gøre en positiv forskel. Mange unge nepalesiske kvinder fra fattige familier risikerer at blive lokket til prostitution. Gennem uddannelse af børn og beskæftigelse af unge kvinder tilbyder vi et godt og levedygtigt alternativ. Nepal Projects er vores måde at fejre godt håndværk på, og samtidig hjælpe de udsatte arbejdere med at sikre en bedre fremtid for sig selv og deres familier Bjarne Hansen, ejer og grundlægger af Menu A/S

Håndlavet Design fra Nepal

De 4 Design Studio Norm Arkitekter, Note Design Studio, Afteroom og A hint of Neon har slået sig sammen for at skabe - i samarbejde med nepalesiske håndværkere - en samling med eksklusive håndlavede designs til Menu.
Kvalitetsprodukter, der bygger broer over kløften mellem traditionelt håndværk og æstetik af minimalistisk skandinavisk design, skabes i samarbejde med lokale skræddere, vævere og tømrere.

Nepal-kollektionen fra Menu indeholder forskellige tilbehør og tekstiler af høj kvalitet.

Side af Menu - Nepal Projects


Nepal Projects fra Menu – håndværk og design til en god sag  

Nepal Projects fra Menu – håndværk og design til en god sag

Nepal Projekts er et samarbejde mellem Menu, designstudierne Norm Architects, Note Design Studio, Afteroom og et antydning af Neon, såvel som traditionelle nepalesiske kunsthåndværksvirksomheder. Målet er at skabe rimelige arbejdsvilkår for nepalesiske kvinder og at hylde det traditionelle håndværk.